НАЧАЛО Алткойни

Poloniex на Circle вече предлагат и EOS

юли 31, 2018 22:20 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Poloniex на Circle вече предлагат и EOS

Във вторник (31-ви юли 2018 г.) Circle обяви чрез своя блог и Twitter акаунт, чe крипто обменът му Poloniex е добавил EOS.

На 19-ti юни 2018 г. Circle направи публикация в блог, в който обяснява как планира да добави нови криптовалути и спомена “Circle Asset Framework”, която според нея е инструментът, използван за оценка / приоритизиране на нови крипто активи. Изглежда, че Circle е решил, че EOS отговаря на всичките си изисквания и критерии.

Това е tweet на Poloniex:

Понастоящем, планираме да поддържаме EOS mainnet токени и няма да приемаме депозити на ERC-20 варианта или да предоставяме преобразуване в mainnet токени. Освен това за момента няма да поддържаме EOS airdrops.

По време на писане на статията, EOS се търгува на $ 7.26, според Cryptocompare. Валутата е спаднала с около 9% в последните 24 часа.

Изображение от Wit Olszewski/Shutterstock.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ChatGPT прогнозира цената на Cardano: Tradecurve обявява функционалността на Connect Wallet

В последно време Cardano и Tradecurve са актуални теми в динамичния и често променлив крипто пеизаж. Докато Cardano, играчът ветеран, се намира в ключов момент на ценово движение, Tradecurve, изгряващата звезда, привлича вниманието с най-новата си функция за свързване на портфейли.

май 30, 2023 10:03 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 10:02 3 мин. четене

Топ меме криптовалута за инвестиция през юни 2023 г.

Меме криптовалутите превземат света към момента, така че не е лесно да отдадете на “изкушението” и да се включите в този атрактивен сектор от криптовалутите.

май 30, 2023 10:01 5 мин. четене

Прогноза за цената на Filecoin за 2023 г. – не пропускайте Aptos и Collateral Network

Нарастващото търсене на дигитално съхранение на данни стимулира растежа на Filecoin (FIL), но накъде ще се насочи токенът FIL през 2023 г.?

май 30, 2023 10:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.