Home

Подемът на Jasmy Coin продължава – на какво се дължи това представяне?

19.06.2024 15:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Подемът на Jasmy Coin продължава – на какво се дължи това представяне?

JasmyCoin (JASMY) премина през силен бичи период наскоро, като надмина прогнозите с удивителното увеличение от 1,350% на пазарната си стойност.

Тази криптовалута извърши забележителен пробив от силна тенденция на съпротива и рязкото покачване на цената означава, че това не е просто краткотраен скок – може би всъщност сме свидетели на началото на фаза на устойчив растеж.

Това значително обръщане на тренда е индикация, че има повече доверие и интерес към крипто пазара и в частност JasmyCoin, тъй като и инвеститорите, и спекулантите продължават да са оптимистични за бъдещето на проекта.

В случай, че този пробив се задържи, монетата може да се доближи до изключително перспективното ниво от $4.478, което е почти 12,870% над текущата й цена. Ако обаче JasmyCoin поддържа тази тенденция, може да постави нови рекорди и да получи допълнително внимание.

И така, какво предизвика такова страхотно представяне? Скорошни партньорства, технологичният напредък или дори някои програми за ангажиране на общността допринесоха за астрономическия му възход.

Тези събития накараха хората да спекулират дали този възход може да доведе до нещо изцяло ново в сравнение с това, което сме наблюдавали преди в историята на криптовалутната индустрия. Освен това, стратегическите инициативи на екипа на JasmyCoin се предвижда да стимулират по-нататъшното приемане и интеграцията в различни сектори, като по този начин увековечат този възходящ импулс.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето какво трябва да знаете за спот Етериум ETF-ите

От вторник, 23 юли, ще могат да се търгуват нови спот ETF-и за Етериум, които ще позволят на инвеститорите да купуват криптовалутата под формата на акции.

18.07.2024 20:30 2мин. четене

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Ето защо цената на XRP скочи през изминалата седмица

XRP отбеляза значителен скок, като тази седмица поскъпна с над 38% и достигна $0.61, изпреварвайки по-скромния ръст от 12% на Биткойн.

18.07.2024 16:00 2мин. четене

SEC одобри два спот Етериум ETF-a за листване на NYSE

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ одобри два нови спот Етериум ETF-а : Grayscale ETH Mini Trust и ProShares ETH ETF.

18.07.2024 11:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.