Home

Ето кой може да е създалят на новата криптовалута, свързана с Доналд Тръмп

19.06.2024 11:30 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кой може да е създалят на новата криптовалута, свързана с Доналд Тръмп

Наскоро стана ясно, че TrumpCoin (DJT), за която се смяташе, че е свързана с Доналд Тръмп, всъщност е създадена от Мартин Шкрели - известен бизнесмен, обвиняван във финансови измами.

Тази информация дойде от известния блокчейн анализатор ZachXBT, който направи това разкритие чрез публикация в X. Шкрели, който прекара 6 години в затвор, предполагаемо му е написал:

“Нека си остане между нас. Имам над 1,000 доказателства, създадох ги с Барън.” – Това се отнася до Барън Тръмп, за когото се твърди, че е ръководил проекта.

Половин час след като се свързва със ZachBTX, Шкрели, сподели в публичното пространство, че той е създателя на TrumpCoin.

Малко след като ZachBTX подал инофрмация до Arkham Intelligence, за да получи награда от $150,000 за идентифицирането на разработчиците на DJT,  анализаторът получил съобщението от Шкрели.

За целите на валидирането ZachXBT свърза един притежател на DJT, който продал токени на стойност около $832, с друга услуга, наречена Shoggoth.ai, управлявана от Шкрели.

Базираната на Solana монета беше център на значително медийно внимание и спекулации през последния ден. Pirate Wires съобщи в понеделник, че TrumpCoin е нараснал със 187%, но това рали бе краткотрайно, защото вътрешни хора започнаха да разпродават своите притежания.

Обемът му на търговия в рамките на 24 часа възлиза на $346 милиона, а пазарната капитализация е $131 милиона според данни на Birdeye.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто пазарът под заплаха на фона на спекулациите за намаляване на лихвите и предстоящите изплащания

Основният въпрос, който инвеститорите си задават, е дали цикълът на крипто пазара е достигнал своя пик.

12.07.2024 18:00 1мин. четене

Известен анализатор обяви подкрепата си за тези алткойни

Наскоро опитен пазарен анализатор, известен с типичните си мечи възгледи, зае бича позиция по отношение на някои алткойни.

12.07.2024 10:00 1мин. четене

Cardano може да се насочи нагоре след предстоящия хард форк Chang

Наскоро Cardano (ADA) премина през труден период, като цената ѝ достигна нови дъна. Историческите тенденции обаче сочат, че възстановяването може да е неизбежно, особено с дългоочаквания хард форк Chang, планиран за този месец.

12.07.2024 6:00 1мин. четене

Binance премахва популярна стабилна монета от платформата си за маржин търговия

Binance, виден играч на пазара на крипто търговията, обяви значителни промени.

11.07.2024 18:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.