НАЧАЛО Други

Платформата Augur се готви да пусне основната си мрежа

юли 9, 2018 16:01 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Платформата Augur се готви да пусне основната си мрежа

Augur, peer-to-peer пазарна платформа за прогнозиране, ще пуска своята основна мрежа на 9-ти юли в 11:01 часа PST.

Платформата е събрала 5,5 милиона долара през 2015 г., като са предложили своя токен REP в crowdsale. Augur е едно от най-ранните ICO-та в Ethereum блокчейна и е в процес на разработка оттогава.

Децентрализирани пазари на прогнози

Платформата позволява на потребителите да създават надеждни пазари за предсказване на резултата от почти всяко бъдещо събитие. Потребителите могат да създадат пазари за събитие с определен репортер и впоследствие търговците могат да закупят акции за вероятните резултати. В края на събитието таксите за сетълмент се изплащат въз основа на резултата.

Платформата има вграден модел за разрешаване на конфликти и стимулира притежателите на REP токени да коригират всякакви дезинформации, за да гарантират точността на информацията в реалния свят. Цялата процедура се провежда по peer-to-peer начин, без да има централизирана партия.

Предсказващите пазари се разглеждат като ефективен инструмент за вземане на решения, защото, за разлика от традиционните решения, където знанието се получава от един единствен източник, тези пазари позволяват да се извлече информация от мъдростта на тълпата. Даването на възможност на хората да залагат на резултата би довело до ефективно вземане на решения, защото хората имат възможност да правят пари от уникалните си прозрения. Използването на блокчейн технология за децентрализиране и ефективност на целия процес ще ускори случаите на използване на прогнозиращите пазари.

Миграция

След инициирането на основната мрежа, настоящият интелигентен договор, съдържащ REP- токените, ще бъде замразен и салдото автоматично ще бъде прехвърлено към нов интелигентен договор. Миграцията се очаква да приключи плавно няколко часа след старта.

Потребителите, които имат депозирани дефекти по децентрализирани размени (DEX), като EtherDelta и IDEX, обаче се призовават да изтеглят собствеността си в друг портфейл или централизиран обмен.

В официална публикация в блога те заявиха:

Ако имате REP в договорите за Ether / ForkDelta или IDEX – трябва да го изтеглите преди миграцията в понеделник, 9-ти юли от 11:01 ч. PT, за да получите успешно нов REP в миграцията. Моля, помогнете ни да разпространим думата, когато наближи деня на стартирането.

Потребителите, които не притежават токените си на децентрализирани обмени, не са длъжни да правят нищо, за да се подготвят за старта.

HackerOne, базиран в Сан Франциско startup за сигурност, управлява „ловът за бъгове“ за проекта Augur. Определянето на критични уязвимости на платформата ще бъде възнаградено с до 200 000 долара.

Augur несъмнено е един от най-амбициозните проекти в екосистемата Етериум. Виталик Бутерн, основател на Етериум, беше един от първите съветници, които се качиха на борда. Ще бъде интересно и проницателно да видим как ще започне платформата след старта.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Колко могат да спаднат приходите на Coinbase през 2023 г.?

Главният изпълнителен директор на Coinbase не беше особено оптимистично настроен за финансовите резултати на криптоборсата за 2022 г.

декември 8, 2022 16:29 1 мин. четене

Кибер Коледа: Направи добро и се включи в благотворителния стрийм

Коледа наближава. Ето, че е време да се съберем със семейството, близките и приятелите ни, за да отпразнуваме празниците с хората, които обичаме.

декември 8, 2022 14:11 1 мин. четене

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене