НАЧАЛО Други

Платформата Augur се готви да пусне основната си мрежа

юли 9, 2018 16:01 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Платформата Augur се готви да пусне основната си мрежа

Augur, peer-to-peer пазарна платформа за прогнозиране, ще пуска своята основна мрежа на 9-ти юли в 11:01 часа PST.

Платформата е събрала 5,5 милиона долара през 2015 г., като са предложили своя токен REP в crowdsale. Augur е едно от най-ранните ICO-та в Ethereum блокчейна и е в процес на разработка оттогава.

Децентрализирани пазари на прогнози

Платформата позволява на потребителите да създават надеждни пазари за предсказване на резултата от почти всяко бъдещо събитие. Потребителите могат да създадат пазари за събитие с определен репортер и впоследствие търговците могат да закупят акции за вероятните резултати. В края на събитието таксите за сетълмент се изплащат въз основа на резултата.

Платформата има вграден модел за разрешаване на конфликти и стимулира притежателите на REP токени да коригират всякакви дезинформации, за да гарантират точността на информацията в реалния свят. Цялата процедура се провежда по peer-to-peer начин, без да има централизирана партия.

Предсказващите пазари се разглеждат като ефективен инструмент за вземане на решения, защото, за разлика от традиционните решения, където знанието се получава от един единствен източник, тези пазари позволяват да се извлече информация от мъдростта на тълпата. Даването на възможност на хората да залагат на резултата би довело до ефективно вземане на решения, защото хората имат възможност да правят пари от уникалните си прозрения. Използването на блокчейн технология за децентрализиране и ефективност на целия процес ще ускори случаите на използване на прогнозиращите пазари.

Миграция

След инициирането на основната мрежа, настоящият интелигентен договор, съдържащ REP- токените, ще бъде замразен и салдото автоматично ще бъде прехвърлено към нов интелигентен договор. Миграцията се очаква да приключи плавно няколко часа след старта.

Потребителите, които имат депозирани дефекти по децентрализирани размени (DEX), като EtherDelta и IDEX, обаче се призовават да изтеглят собствеността си в друг портфейл или централизиран обмен.

В официална публикация в блога те заявиха:

Ако имате REP в договорите за Ether / ForkDelta или IDEX – трябва да го изтеглите преди миграцията в понеделник, 9-ти юли от 11:01 ч. PT, за да получите успешно нов REP в миграцията. Моля, помогнете ни да разпространим думата, когато наближи деня на стартирането.

Потребителите, които не притежават токените си на децентрализирани обмени, не са длъжни да правят нищо, за да се подготвят за старта.

HackerOne, базиран в Сан Франциско startup за сигурност, управлява „ловът за бъгове“ за проекта Augur. Определянето на критични уязвимости на платформата ще бъде възнаградено с до 200 000 долара.

Augur несъмнено е един от най-амбициозните проекти в екосистемата Етериум. Виталик Бутерн, основател на Етериум, беше един от първите съветници, които се качиха на борда. Ще бъде интересно и проницателно да видим как ще започне платформата след старта.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Robinhood изправени пред дело за пазарна манипулация

Окръжният съдия на САЩ постанови, че Robinhood трябва да заведе съдебно дело, в което се оплаква от манипулиране на пазара във връзка с ралито на меме акциите, което се състоя миналата година.

август 12, 2022 15:33 1 мин. четене

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене