НАЧАЛО Биткойн

Питър Шиф се подиграва на Биткойн стратегията на Майкъл Сейлър от MicroStrategy

юли 31, 2021 22:17 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Питър Шиф се подиграва на Биткойн стратегията на Майкъл Сейлър от MicroStrategy

Изпълнителният директор на Euro Pacific Capital и любител на златото Питър Шиф се обърна към Twitter, за да коментира неотдавнашното интервю на главния изпълнителен директор на MicroStrategy Майкъл Сейлър относно дългосрочния план на компанията по отношение на Биткойн.

MicroStrategy се надява да държи Биткойн “завинаги

Докато разговаря с Bloomberg TV в петък, 30-ти юли, Сейлър нарече Биткойн дигитална собственост и бъдещето на собствеността, която според неговите очаквания ще бъде държана от всички правителства, банки, институционални и инвеститори на дребно.

Той каза, че чрез непрекъснато закупуване на BTC, MicroStrategy иска да получи възможно най-много биткойни, тъй като предлагането на BTC е ограничено до 21 милиона.

На въпроса на домакина дали MicroStrategy ще се придържа към 10-годишния период, обявен от Сейлър, или може би ще продаде своите BTC по-рано, изпълнителният директор на компанията заяви, че се надява MicroStrategy да държи Биткойн “завинаги“.

Шиф упреква Сейлър, че е полудял

Питър Шиф критикува Майкъл Сейлър в своя туит, казвайки, че едва ли ще може да занесе “своя Биткойн в гроба“.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ‘Биткойн столицата на света’ се подготвя за своята собствена криптовалута

В отговор Сейлър публикува статия за кражба на злато от гробниците на египетски фараони, като може би намеква, че не можете да съхранявате злато и след смъртта.

Множество Биткойн максималисти не един път са говорили в Twitter за предаване на своите BTC на децата и внуците си и това е основният им аргумент за това, че “все още е рано“.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

май 30, 2023 10:30 2 мин. четене

Как да изкарвате пари с ChatGPT

В тази статия ще видите пет начина, по които можете да използвате ChatGPT, за да печелите пари, като например създаване на съдържание, проектиране на инструменти с изкуствен интелект и др.

май 30, 2023 8:00 4 мин. четене

Халвингът на Биткойн разбива мита за намаляващата възвръщаемост

Неотдавнашна публикация в Twitter, в която се подчертава историческото представяне на цената на Биткойн след всяко халвинг събитие, предизвика интригуващи дискусии в крипто общността.

май 30, 2023 7:00 4 мин. четене

БРИКС: Саудитска Арабия иска да финансира алианса

Според информацията Новата банка за развитие (NDB), известна още като “банката на БРИКС”, в момента обсъжда потенциалното си партньорство със Саудитска Арабия.

май 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.