НАЧАЛО Други

Персонализирани аватари в нова крипто игра

юли 6, 2018 10:53 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Персонализирани аватари в нова крипто игра

Наскоро изстреляната събирателна крипто игра Blockchain Cuties ще предприеме стъпки за персонализираните игри към следващото ниво, като планира да въведе ултра-персонализирани аватари, създадени от графични художници.

Потребителите могат да представят снимка или на самите себе си, или на любимите си герои, а дизайнерите ще създадат подобен герой, за да имат ексклузивна собственост и употреба.

Процесът ще се осъществява чрез система за наддаване чрез уебсайта, с първоначални оферти за продажба на 50% намаление за първите две седмици. Спечелилите аукциони ще получат и избор на основния герой, който искат да използват – котки, кучета, мечки, гущери или лисици – и ще бъдат поддържани в контакт с художника по време на процеса на проектиране, за да осигурят перфектния аватар.

Компанията казва, че не само има аестетично предимство на тези персонализирани герои, но и ще се предлагат уникални бонуси по време на игра, като подобрени бойни умения в предстоящата функция Blockchain Cuties, наречена „Raid Bosses“. В този нов гейминг елемент, играчите могат да продължат куестове, за да се борят срещу нови врагове. Всеки играч, който печели по време на събитие на Raid Boss, ще допринесе за колективна победа за цялата група. Басейнът на победителите се разделя след събитието, а редките токени се разпределят пропорционално на най-силните играчи, които могат да закупят специализирано оборудване в магазина Raid Boss. По този начин, уникалното персонализирано Cutie ще осигури значително предимство за играчите, които търсят да получат редки предмети в света на Cuties.

Какво е Blockchain Cuties?

Това е виртуална игра, базирана на домашни любимци, в която играчите имат собствени „очарователни същества“ на базата на реални или фентъзи животни. Освен стандартния геймплей с нива и постижения, които да отключите, Blockchain Cuties предоставя шанс на играчите да печелят криптовалути.

Играчите притежават техните Cuties и ги обучават да вдигат нива и напредват в играта. Всеки Cutie е ERC-721 токен и може да бъде търгуван с други геймъри – или да се продава в борса за криптовалути. Играчите могат да притежават колкото си искат Cuties. Уеб сайтът описва целта на играта като „да ги събере, да ги размножи, да тества уменията им в битки, да ги въоръжи и дори да вдига нива!“. Битките могат да се случат срещу други играчи в мултиплейър режим, базиран на ходове формат, когато един играч атакува, другия защитава и обратно. Победителите от битките получават „полезни предмети за консумация и екипировка“ за техните Cuties, което позволява избор на по-нататъшно персонализиране или качване на техните нива. Освен това, както победителите, така и губещите на състезанията ще печелят точки за опит, за да помогнат на своите Cuties да вдигат нива.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Coinbase няма никаква стойност, твърди Насим Талеб

Авторът на „Черният лебед“ и „Антикрехкост“ Насим Талеб е изключително негативно настроен към акциите на борсата Coinbase.

ноември 28, 2022 13:03 1 мин. четене

Собственик на крипто компания почина преждевременно едва на 30-годишна възраст

Тиантян Куландър, съосновател на компанията Amber Group, доставчик на криптофинансови услуги на стойност $3 милиарда, почина в съня си на 23 ноември.

ноември 27, 2022 15:13 1 мин. четене

Събират ли потребителски данни от MetaMask?

Главният изпълнителен директор на ConsenSys и съосновател на Етериум – Джоузеф Любин заяви, че самостоятелният портфейл MetaMask, който ConsenSys разработва, не събира IP адреси.

ноември 27, 2022 14:04 1 мин. четене

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене