НАЧАЛО Други

Персонализирани аватари в нова крипто игра

юли 6, 2018 10:53 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Персонализирани аватари в нова крипто игра

Наскоро изстреляната събирателна крипто игра Blockchain Cuties ще предприеме стъпки за персонализираните игри към следващото ниво, като планира да въведе ултра-персонализирани аватари, създадени от графични художници.

Потребителите могат да представят снимка или на самите себе си, или на любимите си герои, а дизайнерите ще създадат подобен герой, за да имат ексклузивна собственост и употреба.

Процесът ще се осъществява чрез система за наддаване чрез уебсайта, с първоначални оферти за продажба на 50% намаление за първите две седмици. Спечелилите аукциони ще получат и избор на основния герой, който искат да използват – котки, кучета, мечки, гущери или лисици – и ще бъдат поддържани в контакт с художника по време на процеса на проектиране, за да осигурят перфектния аватар.

Компанията казва, че не само има аестетично предимство на тези персонализирани герои, но и ще се предлагат уникални бонуси по време на игра, като подобрени бойни умения в предстоящата функция Blockchain Cuties, наречена „Raid Bosses“. В този нов гейминг елемент, играчите могат да продължат куестове, за да се борят срещу нови врагове. Всеки играч, който печели по време на събитие на Raid Boss, ще допринесе за колективна победа за цялата група. Басейнът на победителите се разделя след събитието, а редките токени се разпределят пропорционално на най-силните играчи, които могат да закупят специализирано оборудване в магазина Raid Boss. По този начин, уникалното персонализирано Cutie ще осигури значително предимство за играчите, които търсят да получат редки предмети в света на Cuties.

Какво е Blockchain Cuties?

Това е виртуална игра, базирана на домашни любимци, в която играчите имат собствени „очарователни същества“ на базата на реални или фентъзи животни. Освен стандартния геймплей с нива и постижения, които да отключите, Blockchain Cuties предоставя шанс на играчите да печелят криптовалути.

Играчите притежават техните Cuties и ги обучават да вдигат нива и напредват в играта. Всеки Cutie е ERC-721 токен и може да бъде търгуван с други геймъри – или да се продава в борса за криптовалути. Играчите могат да притежават колкото си искат Cuties. Уеб сайтът описва целта на играта като „да ги събере, да ги размножи, да тества уменията им в битки, да ги въоръжи и дори да вдига нива!“. Битките могат да се случат срещу други играчи в мултиплейър режим, базиран на ходове формат, когато един играч атакува, другия защитава и обратно. Победителите от битките получават „полезни предмети за консумация и екипировка“ за техните Cuties, което позволява избор на по-нататъшно персонализиране или качване на техните нива. Освен това, както победителите, така и губещите на състезанията ще печелят точки за опит, за да помогнат на своите Cuties да вдигат нива.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Марк Кюбан разкрива в кои малки алткойни инвестира

В ново интервю за Altcoin Daily инвеститорът от Shark Tank разказва на водещите Арън и Остин Арнолд за половин дузина криптоактиви с ниска капитализация в портфейла си, включително за произлезлия от Bored Ape Yacht Club (BAYC) ApeCoin (APE). Един от алткойните в портфолиото на Кюбан е Klima DAO (KLIMA). Klima DAO е проект, предназначен да […]

август 9, 2022 13:45 1 мин. четене

Крипто заемодателят Hodlnaut замразява тегленията и депозитите

Платформата за крипто кредитиране Hodlnaut спря тегленията при очевидна криза на ликвидността.

август 8, 2022 19:38 1 мин. четене

690% ръст в продажбите на NFT колекцията CryptoDickbutts

Минималната цена на CryptoDickbutts от третата серия се повиши, тъй като видни влиятелни личности се похвалиха със своите DickButt чанти и похвалиха общността на CDB.

август 8, 2022 13:48 1 мин. четене

Voyager Digital обяви възстановяване на клиентските тегления

Изпадналата в затруднение платформа за крипто кредитиране Voyager Digital обяви плановете си да възобнови тегленията за клиентите си тази седмица, след като подаде молба за обявяване в несъстоятелност миналия месец.

август 8, 2022 10:40 1 мин. четене