НАЧАЛО Други

Пазарът на крипто портфейли е позициониран да нарасне с над $600 милиона

юли 27, 2022 13:20 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пазарът на крипто портфейли е позициониран да нарасне с над $600 милиона

Oчаква се глобалният пазар на портфейли за криптовалути също да се разшири, тъй като все повече хора започват да използват цифрови активи.

След срива на платформи като Three Arrows Capital, Voyager Digital и Celsius, изглежда търсенето за портфейли сред инвеститорите е нараснало.

В проучване, публикувано от Reportlinker на 26 юли, озаглавено „Global Crypto Wallet Market 2022-2026“, се казва, че пазарът на крипто портфейли е на път да нарасне с $686 милиона през 2022-2026 г., което означава, че се ускорява със сложен годишен темп на растеж (CAGR) от около 24% през прогнозния период.

Авторите на доклада също така отбелязват, че нарастващата наличност на портфейли е един от основните фактори за прогнозирания растеж:

Нарастващата наличност на крипто портфейли ще е една от основните причини за растежа на пазара на крипто портфейли през следващите няколко години.

Проучването разглежда как потребителите на крипто портфейли могат да прехвърлят и получават различни криптовалути, като също така проследява как технологичният напредък и подобренията в сферата на криптовалутите могат да доведат до значително търсене на пазара на портфейли.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Младите инвеститори се насочват към Биткойн, а не златото

Както се посочва в самия доклад, проучването е проведено с помощта на “обективна комбинация от първична и вторична информация, включително информация от ключови участници в сектора”.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата „Богат татко, беден татко“ предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

септември 27, 2022 20:07 1 мин. четене

Редица американски щати съдят Nexo за нерегистрирано предлагане на ценни книжа

В понеделник щатските регулатори на ценни книжа в Калифорния и няколко други щата предприеха действия срещу Nexo Group, компанията майка на крипто заемодателя Nexo, като нарекоха продукта на компанията Earn Interest Product нерегистрирана ценна книга.

септември 27, 2022 17:40 1 мин. четене

Борсата FTX спечели търга за активите на Voyager Digital

Voyager Digital съобщи, че с оферта от около $1.4 милиарда на FTX спечели търга за активите на фалиралата компания.

септември 27, 2022 15:33 1 мин. четене

Путин връчи руско гражданство на Едуард Сноудън

Прословутият разобличител и бивш сътрудник на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън получи руско гражданство.

септември 27, 2022 9:00 0 мин. четене