НАЧАЛО Финтех

PayPal получи одобрение да предлага крипто услуги във Великобритания

ноември 2, 2023 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
PayPal получи одобрение да предлага крипто услуги във Великобритания

PayPal UK Limited наскоро получи регистрация от Органа за финансово поведение (FCA) на Обединеното кралство, с което се утвърди като оторизиран доставчик на крипто услуги.

Това регулаторно одобрение предоставя на “PayPal” възможността да въведе внимателно подбрана гама от криптовалутни услуги на пазара в Обединеното кралство.

Спазването на строги регулаторни стандарти е задължително за компаниите, които навлизат в сектора на криптоуслугите в Обединеното кралство.

В допълнение към получаването на одобрение за регистрация, предприятията трябва да отговарят и на строгите протоколи на FCA за борба с изпирането на пари. Ето защо неотдавнашното постижение на PayPal означава не само диверсификация на нейните предложения, но и силен ангажимент за поддържане на най-високите нива на регулаторно съответствие.

Това развитие още повече затвърждава позицията на PayPal като световен лидер в областта на дигиталните плащания, показвайки способността му да се адаптира и да процъфтява в постоянно променящия се финансов пейзаж.

Освен това то предоставя на британските потребители надеждно и утвърдено име в често непредсказуемата сфера на криптовалутите.

Освен последиците за PayPal, това съобщение отразява развиващата се перспектива на Обединеното кралство по отношение на криптовалутите, което предполага обещаващи перспективи за други потенциални участници на пазара.

Новопридобитият статут на PayPal като акредитиран доставчик на криптоуслуги в Обединеното кралство бележи значителен напредък. Той подчертава устойчивостта и успеха на компанията в навигирането на динамичния финансов пейзаж, като в същото време осигурява сигурно и надеждно изживяване за потребителите, желаещи да изследват сферата на дигиталните активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Финтех Новини

Южна Корея напредва значително с разработването на CBDC

Южнокорейската централна банка (Bank of Korea, BOK) стартира цялостна пилотна програма, посветена на тема дигитална валута на централната банка (CBDC).

ноември 23, 2023 15:00 2 мин. четене

Град в Швейцария интегрира блокчейна на Polygon в платежното си приложение

Приложението за разплащания MyLugano в Лугано, град в Швейцария, наскоро обнови функциите си, като включи PoS на Polygon (MATIC).

ноември 22, 2023 22:00 1 мин. четене

Binance открива крипто борса в Тайланд

Binance, водещ играч в сферата на крипто борсите, се готви да открие присъствието си в Тайланд, като стартира нов обмен през следващата година.

ноември 16, 2023 17:00 2 мин. четене

Топ крипто банка получи лиценз да държи криптовалути

Commerzbank получи позволение да бъде първата търговска банка с пълно обслужване в Германия, която получава лиценз за попечителство на криптовалути.

ноември 15, 2023 19:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.