НАЧАЛО Други

Отбор от NBA копае Етериум

юни 30, 2018 11:23 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Отбор от NBA копае Етериум

Баскетболният отбор Sacramento Kings обедини усилията си с фирма за криптото хардуерна компания, за да инсталира машини за добив на крипто на закрита арена, като приходите от крипто финансират стипендиантска програма, съобщиха на 28-ми юни, Sacramento Bee.

Kings са си партнирали с фирма MiningStore за инсталирането на Етериум (ETH) добивни машини в Golden 1 Center в Сакраменто. Всички криптовалути ще отидат в многогодишната стипендиантска програма MiningForGood, която Sacramento Bee описва като благотворителна организация за техническо образование и развитие на работната сила в Сакраменто. Първият получател на финансиране от Kings ще бъде инициатива за черните общности в Сакраменто, наречена „Build. Black. Coalition.“

Вивек Ранандив, собственикът на Kings, заяви, че програмата за стипендии за копаене на крипто има за цел да „вдъхнови следващото поколение мислители, да създадат промяната в собствената си общност и по света“, казва Ранандив за плановете за крипто добив на екипа, който гласи:

Възможността започва, когато технологията позволява на света да намери иновативни решения на сложни проблеми.

Добиването на Ethereum за благотворителни каузи вече е изпитано по целия свят. През февруари UNICEF Австралия поиска от PC геймърите да копаят ETH, коато не играят, като дарение за деца от Сирия, и съоснователят на Етериум Виталик Бутерин дари 2.4 млн. долара в ETH за финансиране на научните изследвания срещу стареенето.

Sacramento Bee отбелязва, че Kings започнаха да приемат Биткойн (BTC) за своя екипен магазин през 2014 г. след партньорство с BitPay.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

$2.8 милиарда дефицит в баланса на Celsius

Тъй като процедурата по несъстоятелност продължава, крипто заемодателят Celsius публикува бюджетните си планове за следващите три месеца.

август 16, 2022 15:57 1 мин. четене

BitGo търси $100 милиона неустойки от Galaxy Digital

Първата сделка за $1 милиард в крипто сектора, обявена в разгара на рекордния ръст на цените на токените миналата година, се разпада, тъй като пазарът обръща голяма част от печалбите – и не всички са доволни.

август 16, 2022 11:42 1 мин. четене

Ето кои са ключовите фактори за възстановяването на крипто пазара

Основателят и управляващ партньор на Skybridge Capital Антъни Скарамучи има оптимистична перспектива за бъдещето на крипто пазарите, като съветва инвеститорите да „прогледнат за настоящата среда“ и да „останат търпеливи и дългосрочни“.

август 15, 2022 15:45 1 мин. четене

Русия започва поетапно пускане на своята дигитална рубла

Върховната банка на Русия разкри, че е започнала да тества проекта си за дигитална рубла и че от 2023 г. тя ще бъде въведена с нови функции.

август 15, 2022 12:34 1 мин. четене