НАЧАЛО Други

Основателят на BitMEX разкри своето „супер“ портфолио с криптовалути

декември 11, 2022 13:57 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Основателят на BitMEX разкри своето „супер“ портфолио с криптовалути

След спада на цената, предизвикан от FTX, бившият главен изпълнителен директор на BitMEX смята, че най-лошите дни на Биткойн може би са зад гърба му.

Артър Хейс твърди, че водещата криптовалута Биткойн (BTC) вероятно е достигнала дъното в неотдавнашна блог публикация в Medium.

Не знам дали $15,900 е било дъното на този цикъл. Но имам увереност, че то се дължеше на прекратяването на принудителните продажби, предизвикани от свиването на кредитирането.

Хейс също така изброи четири криптовалути и допълнително ги раздели на „Резервни активи“ и „Супермощни активи“. Като резервни активи той избира Биткойн и Етериум – първата и втората по пазарна капитализация криптовалути. LOOKS и GMX са другите две криптовалути, които са включени като супермощни активи.

Бих могъл да закупя BTC и или ETH, но нито една от тези криптовалути не ми носи достатъчна доходност. И ако не получавам достатъчна доходност, се надявам, че поскъпването на цената във фиатно изражение ще бъде огромно, когато пазарът се обърне.

Федералният резерв ще продължи да е неефикасен

Положителната му прогноза се основава на предположението, че пазарът на държавни облигации на САЩ ще стане нефункционален през 2023 г., след което Федералният резерв ще трябва да премине към намаляване на лихвените проценти.

Според Хейс откритият интерес, общия брой на отворените позиции на всички борси за деривати, е достигнал най-ниската си точка от началото на 2021 г. насам.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Ето кои алткойни да наблюдаваме при ниската пазарна волатилност – според крипто стратег


Той оставя възможността отворените позиции да намалеят много повече в случай на период на странична търговия в мечи пазар. Откритият интерес обаче няма да се промени бързо, тъй като е малко вероятно един толкова вял пазар да доведе до много ликвидации.

Ето как според него Биткойн и други активи ще скочат:

Смятам, че пазарът на американски държавни облигации ще стане нефункционален в някакъв момент през 2023 г. поради затягането на паричната политика на Фед. В този момент очаквам Фед да включи печатницата и тогава […] Биткойн и всички други рискови активи ще скочат нагоре.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Binance блокира клиентски сметки свързани с Bitzlato

Потребители на криптоборсата Binance споделиха, че гиганта в индустрията е блокирал множество сметки в платформата си във връзка с разследването на Bitzlato.

януари 31, 2023 8:02 2 мин. четене

Какво се случва с имота на Ружа Игнатова в Лондон?

Основателката на OneCoin Ружа Игнатова, известна още като „криптокралицата“, е свързана с британско правителствено досие за имот в Лондон.

януари 30, 2023 17:02 3 мин. четене

Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да влияе на свидетели

Бившият главен изпълнителен директор на сриналата се криптоборса FTX, Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да повлияе на потенциален свидетел.

януари 29, 2023 20:24 2 мин. четене

Гари Генслер коментира рисковете свързани с крипто инвестициите

Председателят на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ Гари Генслeр публикува в Twitter дискусия между него и комисар на SEC, в която обсъждат рисковете от крипто инвестициите.

януари 29, 2023 18:00 2 мин. четене