НАЧАЛО Други

Основателят на Synthetix стартира децентрализирана борса

02.05.2024 17:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Основателят на Synthetix стартира децентрализирана борса

Създателят на Synthetix Кейн Уоруик обяви предстоящото стартиране на нова децентрализирана борса (DEX). След няколко отлагания DEX, наречена Infinex, ще заработи на 13 май.

Infinex има за цел да опрости присъединяването към сектора на децентрализираните финанси (DeFi), като осигури удобен за потребителя интерфейс, като същевременно запази децентрализацията.

Уоруик подчерта еволюцията на проекта от точка за достъп до ликвидност на Synthetix до всеобхватна платформа, насочена към преодоляване на бариерите пред възприемането на DeFi сектора.

Успоредно с пускането на пазара ще дебютира и сметката Infinex – система за самостоятелно попечителство, използваща крос-верижни смарт договори. Уоруик подчерта значението на потребителския опит при приемането на DeFi технологията, като се стреми да преодолее пропастта между централизираните борси и децентрализираните финанси.

Въпреки пробива в сигурността през март, Уоруик увери, че са въведени коригиращи мерки за укрепване на сигурността на платформата. Предложената дата на стартиране е в очакване на одобрение от управляващия DAO на Infinex, като Уоруик изрази увереност в решението на съвета.

След старта от Infinex си поставят за цел платформата да надхвърли $50 милиона в обща заключена стойност (TVL) и да привлече 10,000 реални потребители през първия месец.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ръст на инфлацията в три германски провинции – какво означава това

Инфлацията в три германски провинции се повиши през май, което свидетелства за потенциално леко увеличение на националната инфлация в най-голямата европейска икономика, въпреки спада в една от провинциите.

30.05.2024 6:00 1 мин. четене

Все повече американци се насочват към крипто според проучване на Grayscale

Проучване, проведено от Grayscale и The Harris Poll, разкрива, че все повече американци се обръщат към криптовалутите.

29.05.2024 23:00 2 мин. четене

Пазарната капитализация на Nvidia е все по-близо до тази на Apple

Преди това само Microsoft Corp. (MSFT) и Apple са достигнали прага от $3 трилиона. Докато пазарната стойност на Apple междувременно спада, тази на Microsoft остава около $3.20 трилиона.

29.05.2024 22:00 2 мин. четене

Слуховете за приемане на Биткойн в Аржентина са преувеличени, казва представител на Ел Салвадор

Неотдавнашните разговори между Аржентина и Ел Салвадор относно Биткойн подхраниха спекулациите за евентуално приемане на дигиталната валута в Аржентина.

29.05.2024 21:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.