НАЧАЛО Други

Основателят на Ripple стартира авиокосмическа корпорация

септември 14, 2022 16:09 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Основателят на Ripple стартира авиокосмическа корпорация

На 12 септември Джед Маккалеб, един от съоснователите на Ripple, обяви старта на новото си космическо предприятие Vast. Амбициите на компанията включват изграждането на "човешко жилище в космоса".

Според бившия главен технологичен директор, Маккейлъб иска да използва уменията си, за да направи възможен достъпа на хората до „невероятно количество ресурси“ и да „даде възможност за бъдеще, в което милиони хора живеят в цялата Слънчева система“, както се казва в публикация.

Блокчейн пионерът и технологичен предприемач основава стартъпа за обитаване на космоса през 2021 г. и ще отговаря за изграждането на първата космическа станция с изкуствена гравитация. Това по същество ще направи възможно хората да живеят и работят в космоса.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ : Ripple са продали XRP на стойност $409 милиона през Q2


Маккейлъб добави:

Слънчевата система разполага с невероятно количество ресурси. Ако имаме достъп до тези ресурси, нашата цивилизация би могла да се развива и процъфтява, като същевременно запази планетата си. След като големи групи хора могат да живеят в космоса, ще можем да създадем промишлеността и инфраструктурата, необходими за достъп до тези ресурси в голям мащаб.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Роджър Вер дължи $20 милиона на Genesis

Роджър Вер обвинен в неизпълнението на задължения към Genesis в размер на $20 милиона.

януари 27, 2023 9:59 2 мин. четене

Coinbase глобени с $3.6 милиона

Coinbase, водещата борса за криптовалути, базирана в САЩ, получи санкция в размер на $3.6 милиона от Нидерландксата централна банка (DNB) за това, че не е получила съответната регистрация, преди да започне да предоставя крипто услуги в страната.

януари 26, 2023 18:00 2 мин. четене

FTX публикува пълен списък на своите кредитори

Публикуван е пълен списък на кредиторите, на които управляваната от Сам Банкман-Фрийд фалирала криптоборса – FTX дължи пари.

януари 26, 2023 12:23 2 мин. четене

Крипто и блокчейн решават ключов проблем, твърди комисар на SEC

Kомисар в Комисията по ценни книжа и борси (SEC), заяви, че след ужасната година участниците в сектора трябва да си спомнят какво всъщност представлява криптовалутата.

януари 26, 2023 11:37 2 мин. четене