НАЧАЛО Други

Основателят на Ripple стартира авиокосмическа корпорация

септември 14, 2022 16:09 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Основателят на Ripple стартира авиокосмическа корпорация

На 12 септември Джед Маккалеб, един от съоснователите на Ripple, обяви старта на новото си космическо предприятие Vast. Амбициите на компанията включват изграждането на "човешко жилище в космоса".

Според бившия главен технологичен директор, Маккейлъб иска да използва уменията си, за да направи възможен достъпа на хората до “невероятно количество ресурси” и да “даде възможност за бъдеще, в което милиони хора живеят в цялата Слънчева система”, както се казва в публикация.

Блокчейн пионерът и технологичен предприемач основава стартъпа за обитаване на космоса през 2021 г. и ще отговаря за изграждането на първата космическа станция с изкуствена гравитация. Това по същество ще направи възможно хората да живеят и работят в космоса.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ : Ripple са продали XRP на стойност $409 милиона през Q2


Маккейлъб добави:

Слънчевата система разполага с невероятно количество ресурси. Ако имаме достъп до тези ресурси, нашата цивилизация би могла да се развива и процъфтява, като същевременно запази планетата си. След като големи групи хора могат да живеят в космоса, ще можем да създадем промишлеността и инфраструктурата, необходими за достъп до тези ресурси в голям мащаб.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Директорът на блокчейн протокол изчезва безследно

На 31 май екипът на мултиверижния протокол Multichain направи съобщение, в което заяви, че среща трудности да се свърже със своя главен изпълнителен директор, който е идентифициран само като “Zhaojun”.

юни 1, 2023 9:00 2 мин. четене

Google Bard: Бъдещ ценови потенциал на XRP

Едно от последните постижения в тази област е Google Bard, който вече се използва за генериране на прогнози за движението на цените на различни криптовалути.

юни 1, 2023 7:00 2 мин. четене

Банката на Брикс емитира облигации на стойност 8.5 милиарда юана

Новата банка за развитие (NDB), създадена от страните от БРИКС, успешно емитира облигации на стойност 8.5 милиарда юана ($1.2 милиарда) на китайския междубанков пазар на облигации.

юни 1, 2023 6:00 2 мин. четене

Binance предполагаемо в процес на съкращения

Множество източници са потвърдили пред WuBlockchain, че една от най-големите крипто борси в света, Binance, е започнала съкращения на персонала, въпреки че точният процент на съкращенията остава неясен.

май 31, 2023 21:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.