НАЧАЛО Други

Основателят на Ripple стартира авиокосмическа корпорация

септември 14, 2022 16:09 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Основателят на Ripple стартира авиокосмическа корпорация

На 12 септември Джед Маккалеб, един от съоснователите на Ripple, обяви старта на новото си космическо предприятие Vast. Амбициите на компанията включват изграждането на "човешко жилище в космоса".

Според бившия главен технологичен директор, Маккейлъб иска да използва уменията си, за да направи възможен достъпа на хората до „невероятно количество ресурси“ и да „даде възможност за бъдеще, в което милиони хора живеят в цялата Слънчева система“, както се казва в публикация.

Блокчейн пионерът и технологичен предприемач основава стартъпа за обитаване на космоса през 2021 г. и ще отговаря за изграждането на първата космическа станция с изкуствена гравитация. Това по същество ще направи възможно хората да живеят и работят в космоса.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ : Ripple са продали XRP на стойност $409 милиона през Q2


Маккейлъб добави:

Слънчевата система разполага с невероятно количество ресурси. Ако имаме достъп до тези ресурси, нашата цивилизация би могла да се развива и процъфтява, като същевременно запази планетата си. След като големи групи хора могат да живеят в космоса, ще можем да създадем промишлеността и инфраструктурата, необходими за достъп до тези ресурси в голям мащаб.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Ripple с голяма победа в делото срещу SEC

Съдията от Окръжния съд на САЩ Аналиса Торес нареди на Комисията по ценни книжа и борси да предаде документи, свързани с бившия й висш служител Уилям Хинман, което е значителна победа за Ripple.

септември 30, 2022 16:18 1 мин. четене

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Още една компания за копаене на Биткойн (BTC) става публична

Компанията за добив на Биткойн (BTC) Rhodium Enterprises планира да се листне на Nasdaq под символа „RHDM“ чрез обратно сливане с фирмата за бизнес консултации SilverSun Technologies Inc., съобщи Bloomberg на 30 септември.

септември 30, 2022 13:11 1 мин. четене

BlackRock ще стартира ETF за метавселена

BlackRock Inc. планира да създаде ETF, за да даде на клиентите си възможност да добавят в портфолиата си компании с експозиция към метавселената.

септември 30, 2022 11:30 1 мин. четене