НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Още едно важно постижение за Cardano (ADA)

ДЕК. 3, 2021 08:48 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Още едно важно постижение за Cardano (ADA)

Cardano остава една от най-стабилните блокчейн мрежи в крипто пространството. Основана през 2017 г., Cardano доскоро беше най-голямата мрежа с доказателство за залог (PoS) в индустрията.

Въпреки че Solana задмина своя конкурент по количество заложени токени, Cardano продължава да доказва своята сила и стабилност и последното ѝ постижение е доказателство за това. Мрежовата активност се засили след пускането на възможността за смарт договори. Сега, малко повече от два месеца по-късно, мрежата отбеляза своята 20-милионна транзакция след само четири години работа.


Cardano остава на върха


Проектът направи някои впечатляващи неща през четирите си години на работа. Повечето проекти на пазара са имали прекъсвания в даден момент. Най-вече проблемите в мрежата на Solana, които доведоха до срив на мрежата за около 24 часа. Cardano също е претърпя подобно прекъсване, което настъпи през април, но то продължи само един час и приключи толкова бързо, че голяма част от общността не разбра, че това се е случило.


Въпреки липсата на децентрализирани борси (DEX) в блокчейна, той успя да се сдобие с повече активност от водещата платформа за смарт договори Етериум. Потребителите могат да издават NFT на Cardano, което е допринесло значително за тази повишена мрежова активност. Въпреки това, като се има предвид, че Етериум има функционалности за децентрализирани борси и NFT, това е невероятно постижение за Cardano.


Как се представя ADA на пазара


ADA, родната криптовалута на блокчейна Cardano премина през тежък период през последните няколко седмици. Дигиталният актив беше жертва на голям FUD, който доведе до срив в цената му до тримесечни дъна. Това най-вече е резултат от факта, че крипто борсата eToro обяви, че ще ограничи възможностите за търговия с Cardano (ADA) за потребителите в САЩ на платформата от декември.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Гейминг алткойн набира скорост след значително обявление


След това токенът понесе голям удар, падайки до диапазона от $1.4, преди да поеме отново по възходяща траектория. Въпреки възстановяването, монетата продължава да се търгува с около 40% под своя най-висок връх за всички времена от над $3, който бе достигнат през септември. Към момента на публикуване ADA се търгува на приблизително $1.66.Спадащите цени обаче не са се отразили на количеството токени, заложени в мрежата. Cardano все още поддържа над 70% от общото си предлагане да е стейкнато от притежателите на актива.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (21)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

Големите адреси се увеличаватКакто показват данните от Santiment, големите притежатели на Cardano са увеличили позициите си с приблизително 110% след огромния спад на цените на пазара, който започна н...
ЯНУ. 28, 2022 19:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекорд на хеширащата мощност в мрежата на Етериум

Възходът на Етериум направи копането в неговата мрежа по-доходоносно с течение на времето. Това изглежда е привлякло допълнителни копачи, което от своя страна е довело до увеличаването на хеширащата м...
ЯНУ. 28, 2022 22:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Sandbox (SAND) направи значително обявление

Според прессъобщение, SAND е дал $50 милиона на базирания в Хонконг Brinc за програмата The Sandbox Metaverse Accelerator Program, която ще инвестира $250,000 в 100 нови метавселенски алткойна.Програм...
ЯНУ. 28, 2022 17:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света