НАЧАЛО Биткойн Алткойни

Гейминг алткойн набира скорост след значително обявление

ДЕК. 2, 2021 19:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Гейминг алткойн набира скорост след значително обявление

Един алткойн е прави експлозивно рали след обявяването на интеграцията му с екосистемата на Binance.

Mobox (MBOX) е част от сектора GameFi, комбинация от игри и децентрализирано финансиране (DeFi).


Крипто проектът е платформа за игри, която съчетава трупане на доходност и незаменими токени (NFT), за да създаде екосистема за игра. Той има за цел да свърже всяка метавселена чрез NFT и да постигне оперативна съвместимост в различни игри и платформи.


Наскоро Mobox обяви, че ще пусне своята метавселена, наречена MOMOverse, на Binance Smart Chain (BSC). BSC е блокчейн, стартиран от крипто борсата Binance като по-евтина алтернатива на мрежата Етериум, която също е съвместима с Ethereum Virtual Machine (EVM).


Не Пропускай: Този алткойн скочи с 340% след ново партньорство

Според съобщението потребителите могат да създават свои собствени аватари, които се представят в MOMOverse, както и да им дадат възможност да копаят MBOX - токена на Mobox.


Потребителите също ще могат да залагат MBOX, за да спечелят награди, наречени “Mystery Boxes”.


“В замяна на залагането на MBOX потребителите ще бъдат възнаградени с Mystery Boxes, които могат да бъдат отворени, за да разкрият MOMO NFTs…. Вълнуващо нали?!

MOMO, разкрити от Mystery Boxes, ще копаят токена MBOX! MOMO ще увеличат хеш мощността на възела, така че да можете да копаете повече MBOX токени!”


След обявлението, MBOX скочи от около $6.45 и продължи да нараства чак до $15.38, преди да се върне обратно, което са печалби от 138% за малко повече от ден.


Към момента на писане, MBOX се търгува на $9.5, коригирайки се от най-високите си стойности за всички времена, като все пак запазва значителна част от скорошните си печалби.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (1)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Cardano (ADA) китовете продължават да купуват

Големите адреси се увеличаватКакто показват данните от Santiment, големите притежатели на Cardano са увеличили позициите си с приблизително 110% след огромния спад на цените на пазара, който започна н...
ЯНУ. 28, 2022 19:07 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Рекорд на хеширащата мощност в мрежата на Етериум

Възходът на Етериум направи копането в неговата мрежа по-доходоносно с течение на времето. Това изглежда е привлякло допълнителни копачи, което от своя страна е довело до увеличаването на хеширащата м...
ЯНУ. 28, 2022 22:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

The Sandbox (SAND) направи значително обявление

Според прессъобщение, SAND е дал $50 милиона на базирания в Хонконг Brinc за програмата The Sandbox Metaverse Accelerator Program, която ще инвестира $250,000 в 100 нови метавселенски алткойна.Програм...
ЯНУ. 28, 2022 17:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Крипто анализатор разглежда перспективите на пазара

Бенет казва на своите 97,800 последователи в Twitter, че бичият пазар на крипто все още е непокътнат, но корекцията нагоре може да бъде след месеци.“Не мисля, че крипто бичият пазар е приключил.Пазари...
ЯНУ. 28, 2022 11:22 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света