НАЧАЛО Алткойни

Още една държава на път да се присъедини към Банката на БРИКС

29.04.2024 7:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още една държава на път да се присъедини към Банката на БРИКС

Алжирският министър на финансите Лаазиз Файед наскоро обяви, че Алжир е близо до членството си в Новата банка за развитие (НБР), известна още като „Банката на БРИКС“, като процесът ще бъде финализиран в съответствие с договорените срокове.

Според съобщения на IRNA, цитирани от сателитния телевизионен канал Al Mayadeen, министър Файед е провел разговори с Дилма Вана Русеф, председател на Новата банка за развитие, по време на участието си в пролетните срещи на Световната банка и Международния валутен фонд през 2024 г. във Вашингтон.

Дискусиите бяха съсредоточени главно върху напредъка на Алжир към присъединяване към международната финансова институция.

Русеф подчерта, че процесът на присъединяване напредва в съответствие с договорения график, като правните и институционалните процедури са пред завършване.

Освен това министър Файед и Русеф проучиха потенциалните възможности за сътрудничество при финансирането на стратегически и структурни проекти за развитие на алжирската икономика.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Инвеститор направи 41,800% печалба от търговия с меме криптовалута

Според данни от веригата дългогодишен притежател на Shiba Inu (SHIB) е реализирал значителна печалба след неочаквана продажба на мемекойн.

29.05.2024 21:00 2 мин. четене

Pepe може да продължи възхода, задминавайки топ криптовалути като Polygon

След забележителното увеличение от 136% през май цената на PEPE се стабилизира на приблизително $0.00001513.

29.05.2024 17:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на ApeCoin (APE) през следващите 6 години

ApeCoin (APE) е ERC-20 токен, който служи като управляващ токен за ApeCoin DAO. Той е свързан с Yuga Labs, компанията, отговорна за метавселената Otherside, както и с NFT колекциите Bored Ape Yacht Club (BAYC) и Mutant Ape Yacht Club (MAYC).

29.05.2024 9:30 3 мин. четене

Как създадена с ChatGPT меме криптовалута достигна $540 милиона

Turbo, меме криптовалута, генерирана от изкуствен интелект, поскъпна с впечатляващите 1460% през последния месец, надминавайки пазарна капитализация от $540 милиона.

29.05.2024 6:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.