НАЧАЛО Други

Опит за убийство на John McAfee

юни 23, 2018 10:12 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Опит за убийство на John McAfee

John McAfee, бунтовникa на техническата индустрия казва, че някой се е опитал да го убие. След няколко дни мълчание в социалните мрежи, вчера той разкри пред последователите си, че се е борел за живота си в болница.

Според MacAfee, негов конкурент се е опитал да го убие чрез отравяне, но той е бил спасен от лекарите.

Извинявам се за моето тридневно отсъствие, но бях в безсъзнание в продължение на два дни в медицинския център Vidant в Северна Каролина и току-що се събудих. Враговете ми са успяли да ми сипят отрова в нещо, което съм консумирал. Въпреки това, аз съм труден за убиване, отколкото някой може да си представи. Върнах се.

McAfee също имаше съобщение за мистериозните му врагове.

И за тези, които са направили това – скоро ще разберете истинския смисъл на думата гняв. Знам точно кой си ти. Най-добре да изчезнеш.

Малко преди „мълчанието“ на McAfee, той обяви, че поради „SEC заплахи“ той вече няма да одобрява ICO. McAfee остро коментира последните съобщения и решения на SEC

Обратно на работа. Днес обявявам моя изключително сигурен портфейл, построен от Bifi. Той ще промени завинаги пейзажа на съхранение на крипто. Щях да ви кажа по-рано, но ако сте чели предишните ми tweet-ове, бях в безсъзнание. Както и да е, трябва да го проверите.tron g>

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Coinbase няма никаква стойност, твърди Насим Талеб

Авторът на „Черният лебед“ и „Антикрехкост“ Насим Талеб е изключително негативно настроен към акциите на борсата Coinbase.

ноември 28, 2022 13:03 1 мин. четене

Собственик на крипто компания почина преждевременно едва на 30-годишна възраст

Тиантян Куландър, съосновател на компанията Amber Group, доставчик на криптофинансови услуги на стойност $3 милиарда, почина в съня си на 23 ноември.

ноември 27, 2022 15:13 1 мин. четене

Събират ли потребителски данни от MetaMask?

Главният изпълнителен директор на ConsenSys и съосновател на Етериум – Джоузеф Любин заяви, че самостоятелният портфейл MetaMask, който ConsenSys разработва, не събира IP адреси.

ноември 27, 2022 14:04 1 мин. четене

Polkadot награждава потребителите за разкриване на измами

Polkadot обяви най-новата си инициатива, а именно, че ще възнаграждава с USDC членовете на общността си, разкрили измами, за да помогне на своята екосистема.

ноември 26, 2022 18:03 1 мин. четене