НАЧАЛО Алткойни

Опасност за меме криптовалутите покрай проблемите на Dogecoin

май 26, 2023 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Опасност за меме криптовалутите покрай проблемите на Dogecoin

Известен крипто анализатор изрази загриженост за бъдещето на меме монетите, като специално обърна внимание на Dogecoin (DOGE).

Никълъс Мертен, популярният водещ на “DataDash“, наскоро предположи, че липсата на значително движение при Dogecoin по време на неотдавнашния подем на меме токените може да показва потенциални проблеми за меме монетите като цяло.

Мертен подчерта, че неуспехът на Dogecoin да запази скромните си печалби от предходния месец може да подскаже, че тенденцията при меме монетите не е истинска.

Той постави под съмнение надеждността на други меме монети, като Pepe, които отбелязаха забележителен успех през този период.

Мертен твърди, че тази тенденция е просто изкуствена и лишена от съдържание, като отделни лица изкуствено надуват стойността ѝ чрез първоначална ликвидност.

Освен това Мертен съветва инвеститорите да се съсредоточат върху търговията с алткойни по време на бичи пазарни условия. Той посочи, че в исторически план алткойните са склонни да губят стойност в сравнение с Биткойн (BTC) и щатския долар, което ги прави предимно неблагоприятни инвестиции.

Мертен обрърна внимание на периода, когато алткойн пазарите достигнаха своя връх през април и май 2021 г., което отбеляза повратна точка за Dogecoin.

Позовавайки се на минали цикли, той твърди, че историческият анализ може да предостави ценни прозрения за поведението на пазара.

Това показва, че алткойните обикновено са жизнеспособни варианти за търговия само по време на редки бичи пазари и алткойн цикли. В повечето случаи алткойните преживяват спадове не само спрямо Биткойн, но и спрямо щатския долар.

Към момента на писане на статията Dogecoin се търгува за $0.070, което показва спад от 3.2% през последната седмица.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Разглеждаме потенциала на Биткойн в коефициенти – ТАЗИ криптовалута е с коефициент 1.65 да скочи с 300%!

Феновете на спортните залози харесват коефициентите, защото предлагат ясна визия за това какви са шансовете едно събитие да се случи. И макар в крипто средите подобни неща да не са чак толкова ясни, то в тази статия решихме да ви покажем някои криптовалути, които могат да се развият доста добре при правилните обстоятелства.

юни 2, 2023 18:00 5 мин. четене

Avorak AI откри неактивен от 8 години Етериум портфейл, който премества огромни количества ETH

Avorak AI е уникална децентрализирана платформа, която използва изкуствен интелект (AI), за да предоставя прозрачни услуги с AI, използвани в различни сектори. Проектът има широк спектър от приложения, включително функциите за сигурност и алгоритмите за анализ.

юни 2, 2023 17:00 3 мин. четене

ChatGPT прогнозира цените на AIDoge и Tradecurve

Инвеститорите са склонни да проучват проекти с обещаващ ценови потенциал, тъй като крипто пазарът продължава да процъфтява. Две популярни опции са AiDoge (AI) и Tradecurve (TCRV), като сега TCRV е в етап на предварителна продажба.

юни 2, 2023 15:01 4 мин. четене

Крипто китовете раздвижват пазарите с транзакции за милиони долари

Напоследък на крипто пазара се наблюдава значително прехвърляне на средства, в което участват крипто търговци с дълбоки джобове.

юни 2, 2023 14:05 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.