Home

Огромен ръст на активността при три алткойн проекта според данни на Santiment

03.07.2024 19:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Огромен ръст на активността при три алткойн проекта според данни на Santiment

Фирмата за анализ на криптовалутите Santiment наскоро проучи три алткойна - Pepe (PEPE), Fetch AI (FET) и Ethereum Name Service (ENS) - като забеляза обща тенденция в растежа на техните мрежи.

И при трите монети се наблюдава ръст в създаването на нови портфейли едновременно.

Според анализаторите на Santiment рязкото увеличаване на броя на новите адреси на портфейли обикновено показва или страх от пропуснати възможности (FOMO), предизвикано от повишаващите се цени, или очаквания за бичо движение на пазара.

В случая на Fetch AI (FET) тя е сключила съюзи с два други алткойна, фокусирани върху изкуствения интелект, което е довело до значително увеличение на броя на портфейлите. Анализаторите отдават този ръст на въздействието на сътрудничеството.

Те също така предвиждат повишена волатилност за FET, особено с първоначално планираното сливане с OCEAN и AGIX през юни, което сега се отлага за 15 юли 2024г.

Анализаторите предупреждават, че през периода, предшестващ насрочената дата за сливането, може да се наблюдават значителни пазарни колебания за FET.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето какво трябва да знаете за спот Етериум ETF-ите

От вторник, 23 юли, ще могат да се търгуват нови спот ETF-и за Етериум, които ще позволят на инвеститорите да купуват криптовалутата под формата на акции.

18.07.2024 20:30 2мин. четене

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Ето защо цената на XRP скочи през изминалата седмица

XRP отбеляза значителен скок, като тази седмица поскъпна с над 38% и достигна $0.61, изпреварвайки по-скромния ръст от 12% на Биткойн.

18.07.2024 16:00 2мин. четене

SEC одобри два спот Етериум ETF-a за листване на NYSE

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ одобри два нови спот Етериум ETF-а : Grayscale ETH Mini Trust и ProShares ETH ETF.

18.07.2024 11:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.