НАЧАЛО Алткойни

Очертават се корекции, предупреждава Никълъс Мертен

януари 5, 2023 20:35 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Очертават се корекции, предупреждава Никълъс Мертен

Aнализатор сподели предупреждение, че Етериум (ETH) е изправен пред още една корекция, като много други алткойни също ще загубят стойност.

В скорошно YouTube видео Никълъс Мертен каза, че най-големия алткойн е в низходящ тренд. Той подчерта, че 200-седмичната пълзяща средна продължава да действа като съпротива за цената.

Въпреки че, ако погледнем съотношението ETH към BTC, Етериум се държи относително неутрално в сравнение с това, което беше от май 2021 г. насам спрямо Биткойн, той все още е в низходящ тренд… Смятаме, че тази графика ще започне да се понижава много скоро. 

Етериум [остава] доста под 200-дневната си пълзяща средна, както и под 200-седмичната си пълзяща средна. 

Оставаме под този диапазон още от времето на срива на FTX през ноември 2022 г. И оттогава насам повтаряме същия модел, който имахме още през юни, при който 200-седмичната пълзяща средна започва да служи като съпротива.

Той предупреди, че облекчителното рали не е устойчиво, освен ако Етериум не се изкачи над 200-седмичната пълзяща средна и не се търгува с поне 15% над сегашната си стойност от около $1,250. Целта на анализатора е в диапазона между $1,470 и $1,668.

Искам да изкажа мнението си тук днес, че всеки вид рали или движение нагоре, което получим към този диапазон, не бива да се пренебрегва. Мисля, че той ще послужи като съпротива. 

Да не говорим, че тъй като 200-дневните се приближават много близо до този диапазон, докато не успеем да стигнем над [него], да обърнем тези индикатори в подкрепа, което за мен определено би било интересно, оставам мечи настроен.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Какво предстои и какво ще е ключово за актива? – Лин Олдън


Мертен посочи, че други алткойни могат да се сринат при настоящите пазарни условия, като според него те са надценени.

… [в] по-широкото криптопространство има много фалшиви оценки и много фалшиви надежди, че много от тези имена все още ще бъдат тук през следващата година или две…

Ако сте тук като мен от 2016 г., 2017 г. насам и активно инвестирате и търгувате с криптовалути, сте преминали през един или два пазарни цикъла и вероятно си спомняте, че много от големите алткойни, които бяха в класацията на най-високо оценените криптовалути, вече не са тук. Те са реликви от миналото. 

[…] За съжаление, много от алткойните, които са тук днес, няма да ги има.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Solana (SOL): Кит прехвърля стотици милиони след значително обявление

Между два неидентифицирани портфейла е извършен огромен трансфер на токени Solana (SOL), след като Solana си е осигурила сътрудничество със софтуерния гигант Brave.

февруари 9, 2023 9:09 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Този алткойн нарасна с над 140% за последните 30 дни – каква е причината?

ImmutableX (IMX) поскъпна с около 140% през последните тридесет дни. Дали е възможно подобренията на мрежата да са допринесли за това?

февруари 8, 2023 19:00 1 мин. четене

Защо цената на The Graph (GRT) е в такъв възход?

The Graph (GRT) се представя изключително добре днес след освобождаване на заключени токени и тяхното прехвърляне. Според анализатори на веригата екипът също така е изпращал големи количества токени към Coinbase.

февруари 8, 2023 18:00 2 мин. четене