НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Какво предстои и какво ще е ключово за актива? – Лин Олдън

януари 4, 2023 19:09 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Какво предстои и какво ще е ключово за актива? – Лин Олдън

Макроикономическият стратег Лин Олдън твърди, че в края на тази година Биткойн (BTC) може да се справи по-добре като посочи ключови области на развитие.

В ново интервю за подкаста “What Bitcoin Did” Олдън прогнозира къде според нея ще бъде BTC в края на 2023 г., но с едно условие.

Трудно е да се правят едногодишни прогнози с нещо толкова волатилно. Моите очаквания вероятно ще бъдат по-високи. 

Но също така ще кажа, че се съмнявам, че ще бъде на най-високите си нива за всички времена. Очакванията ми ще бъдат някъде между това…

Някъде по-високо от тук, по-ниско от [върха си], с уговорката, че ако се случи нещо сериозно, като някаква безумна криза на ликвидността, което, искам да кажа, не е извън сферата на възможностите, може да падне. 

Но моите очаквания са [за известен възход].


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Трейдър разкрива прогноза въз основа на четиригодишния цикъл


Когато я питат върху какво би се съсредоточила, за да продължи да развива мрежата на Биткойн, Олдън се фокусира върху неприкосновеността на личния живот, заменяемостта и мащабируемостта занапред.

Начини да направим мрежата [по-сигурна] и по-мащабируема. Всичко, което прави Биткойн по-заменим и дава на хората по-голям набор от възможности за използване. Така че те могат да използват базовия слой, могат да използват Lightning, могат да направят нещо попечителско, ако искат. 

[Съществува много опции], от които те могат да изберат каквото им е най-необходимо. Така че за мен това е нещо като разглеждане на класическа ситуация на изграждане по време на мечи пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн ще стигне $50,000 по-бързо отколкото повечето хора очакват

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, наскоро сподели актуализираните си виждания за потенциалния възход на Биткойн.

март 21, 2023 20:00 2 мин. четене

Биткойн: MicroStrategy почти изплуваха на цената на покупка

Стойността на Биткойн се доближава до средната покупна цена на най-големия публичен притежател на криптовалутата – MicroStrategy.

март 21, 2023 19:00 2 мин. четене

Биткойн: Според Тоун Вaйс стабилно и постепенно повишаване би било по-добре

Ветеранът в крипто търговията предполага, че параболичният скок на Биткойн през 2019 г. може да представлява проблем за бъдещото ценово действие на дигиталната валута.

март 21, 2023 18:00 1 мин. четене

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене