НАЧАЛО Алткойни

Очакват ли се още масови разпродажби на меме криптовалутата PEPE?

28.01.2024 9:46 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Очакват ли се още масови разпродажби на меме криптовалутата PEPE?

Меме монетата Pepe (PEPE) претърпя значителен спад от 35% от 11 януари до 24 януари, а мечият му пазарен тренд е очевиден от 3 януари насам.

Понастоящем тя се търгува в зоната на подкрепа, която биковете на PEPE успешно защитават от ноември 2023 г. насам.

Пробив под тази зона на подкрепа може потенциално да доведе до връщане на всички печалби, натрупани от монетата през втората половина на октомври 2023 г.

Индикаторите на веригата предполагат, че притежателите на токени може да се готвят да продават, което създава риск от по-нататъшно понижение на цените. Общият импулс е последователно мечи през последния месец.

Очаква се купувачите да проявят интерес към повторно навлизане на пазара, особено ако PEPE се задържи над подкрепата от $0.000001. Дневно затваряне под това ниво може да сигнализира за потенциални по-нататъшни загуби.

Анализирайки данните от Santiment, се наблюдава спад в метриката на активните адреси през целия януари. Освен това предлагането на борсите се е увеличило през последния месец, което показва липса на търсене на PEPE и потенциал за нова вълна от продажби.

Въпреки положително претеглените социални настроения през последните дни, те не бяха достатъчни, за да се противопоставят на преобладаващите мечи настроения.

Коефициентът MVRV предполага, че притежателите в момента са на загуба, което подсказва за потенциално подценяване на токена. Въпреки това остава несигурно дали това само по себе си ще бъде достатъчно, за да предизвика рали.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 криптовалути с огромен потенциал през 2024 година

Криптовалутите в момента преживяват бича тенденция, начело с доминиращия Биткойн (BTC), чиято капитализация надхвърля $1.2 трилиона към момента на писане на статията.

29.02.2024 14:00 3 мин. четене

Крипто пазарът скоро ще се радва на Етериум ETF – Джим Креймър

Уважаваният пазарен анализатор и телевизионен водещ Джим Креймър изрази надежда за бъдещата траектория на борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум, като прогнозира обещаващи перспективи, напомнящи успеха на Биткойн ETF.

29.02.2024 10:00 2 мин. четене

Ето коя меме криптовалута може да докара значителни печалби според топ анализатор

Стратег в областта на криптовалутите, известен с псевдонима Bluntz, е открил интригуваща инвестиционна възможност на фона на настоящата пазарна динамика.

29.02.2024 9:00 1 мин. четене

Как се копае Dogecoin (DOGE)?

Dogecoin (DOGE) наскоро отбеляза значителен скок в цената си, като през последните 24 часа тя нарасна с 15% и премина границата от $0.1, търгувайки се за около $0.11 към момента на писане на статията, което доведе до печалби за над 70% от притежателите ѝ.

28.02.2024 20:19 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.