НАЧАЛО Блокчейн

Обявена е дата за Сливането на Етериум

август 12, 2022 11:27 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Обявена е дата за Сливането на Етериум

Преминаването на Етериум към Proof-of-Stake наближава, като разработчиците се споразумяха за предварителна дата за Сливането.

Сливането на Етериум може да настъпи по-рано от планираното, след като разработчиците на екосистемата обявиха предварителна дата за Сливането – 15 септември.

Датата на събитието бе обявена, след като основните разработчици като Тим Бейко и съоснователят на Prysmatic Labs Терънс Цао се съгласиха в разговор с разработчиците на 11 август, че това ще стане, когато Total Terminal Difficulty (TTD) достигне 5875000000000000000.

Total Terminal Difficulty определя края на Proof-of-Work (PoW) и момента, в който ще започне Proof-of-Stake (PoS). TTD е общата трудност, необходима за последния блок, който ще бъде добит преди преминаването към PoS.

Това беше потвърдено в Github публикация, озаглавена “Tentative mainnet TTD“, която беше споделена от Бейко на 11 август. 

Макар че точната дата и TTD все още могат да бъдат променени, успехите на различните сливания на тестови мрежи могат са обещаващ знак, че основната мрежа на Етериум ще премине безпроблемно към консенсус механизъм за доказателство на залог (PoS) следващия месец.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Кати Ууд споделя какво може да изстреля Биткойн


Новата официална дата е около три дни по-рано от последната прогноза на разработчика Тим Бейко.

Не всички подкрепят този преход. Някои инвеститори, като Чандлър Гуо, подкрепят блокчейн мрежите с доказателство за залог (PoW). Той иска Етериум да се форкне във верига с PoW – Етериум PoW (ETHW).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене

Виталик Бутерин разкри каква стратегия използва, за да запази токените си в безопасност

Виталик Бутерин, основател на Етериум (ETH) и милиардер, наскоро сподели предпочитания от него метод за самостоятелно попечителство на криптовалута.

март 21, 2023 9:00 2 мин. четене

Според Крис Бърниски Solana (SOL) е на прага на подем – ето защо

Рисковият капиталист, Крис Бърниске вярва, че Solana (SOL) може да претърпи значително възходящо движение, като потенциално се превърне в съперник на Етериум (ETH).

март 21, 2023 8:00 1 мин. четене

Етериум може значително да изпревари Биткойн – Раул Пал

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, прогнозира, че Етериум (ETH) може да надмине Биткойн (BTC) през следващия цикъл въз основа на техническите и фундаменталните си показатели.

март 20, 2023 21:00 2 мин. четене