НАЧАЛО Други

Новият Samsung Galaxy S22 идва с подарък NFT

февруари 16, 2022 10:50 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Новият Samsung Galaxy S22 идва с подарък NFT

В партньорство с крипто проект Theta Labs, Samsung ще раздаде възпоменателни незаменими токени (NFT) на хора, които са поръчали предварително или смартфона Galaxy S22, или новия таблет S8.

Съобщава се, че NFT идват с “текущи предимства и привилегии за членство“, според главния изпълнителен директор и съосновател на Theta Labs, Мич Лиу.

Theta Labs е екипът зад блокчейн проекта Theta Network, както и услуга за стрийминг на видео, наречена THETA.tv. Theta Labs прокарва своята мрежа в нишата за електронни спортове и видео стрийминг и стимулира активността на своите платформи чрез собствения си токен THETA.

В момента токенът се търгува на цена от $3.98, което е спад от над 5% през последните 24 часа, според CoinMarketCap.

Очаква се тази колаборация за NFT със Samsung да привлече потребители към NFT пазара на Theta, ThetaDrop.

Това е така, защото клиентите, които са поръчали предварително Galaxy S22 или Tablet S8 на Samsung, могат да заявят своите NFT, като се регистрират в ThetaDrop и приложат уникален код, генериран чрез тяхното приложение “Samsung Members“.

Предварителните поръчки вече са отворени на 9-ти февруари, а устройствата ще пуснат официално на пазара на 25-ти февруари.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Парите от спекулативните акции в крайна сметка ще се влеят в крипто

Това не е първото влизане на Samsung в света на криптовалутите, нито първата колаборация с Theta Network.

Samsung и криптовалута

Samsung NEXT, подразделение на южнокорейската фирма, инвестира в Theta Labs през 2019 г. като част от фокуса си върху нововъзникващите технологии като изкуствен интелект, блокчейн, финтех и др.

Корейската компания добави Samsung Blockchain Keystore и Wallet към своите смартфони Galaxy през 2019 г., което позволява на потребителите да съхраняват своите частни ключове за криптовалута в Knox, защитен анклав на устройството, което е изолирано от основната операционна система и може да бъде достъпно само с помощта на ПИН или биометрично удостоверяване. Смартфоните Galaxy, включително моделите S10 и S20, поддържат технологията, докато Samsung добави поддръжка за хардуерни портфейли през 2021 г.

Фирмата навлезе и на пазара на NFT, като добави поддръжка за незаменими токени към своята телевизионна гама за 2022 г. Съобщение за пресата очертава как потребителите ще могат да откриват, купуват и търгуват с “дигитални произведения на изкуството“ чрез серията MICRO LED, Neo QLED и The Frame TV.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

май 30, 2023 10:30 2 мин. четене

Как да изкарвате пари с ChatGPT

В тази статия ще видите пет начина, по които можете да използвате ChatGPT, за да печелите пари, като например създаване на съдържание, проектиране на инструменти с изкуствен интелект и др.

май 30, 2023 8:00 4 мин. четене

БРИКС: Саудитска Арабия иска да финансира алианса

Според информацията Новата банка за развитие (NDB), известна още като “банката на БРИКС”, в момента обсъжда потенциалното си партньорство със Саудитска Арабия.

май 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Ето на какво се дължи ускорената дедоларизация според Лин Олдън

Макроикономическият експерт Лин Олдън идентифицира два важни фактора, които подхранват вълната на дедоларизация.

май 29, 2023 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.