НАЧАЛО Алткойни

Етериум ще скочи с 2,100% според водеща световна банка

октомври 13, 2023 6:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум ще скочи с 2,100% според водеща световна банка

Голяма световна банка, Standard Chartered, наскоро прогнозира забележителен ръст на платформата за смарт договори Етериум (ETH).

Банката, със седалище в Обединеното кралство, предвиди, че Етериум потенциално може да достигне впечатляващите $35,000, след очакваното покачване до $8,000 през следващите три години.

Джеф Кендрик, анализатор в базираната в Лондон институция, посочи разширяването на обхвата на приложенията и въвеждането на решения за мащабиране на втори слой в мрежата на Етериум като ключови фактори за тази оптимистична ценова прогноза.

Кендрик подчерта:

Смятаме, че утвърдената доминация на Етериум в сферата на платформите за смарт договори, съчетана с нововъзникващите му роли в игрите и токенизацията на активи, може да тласне ETH към границата от $8,000 до края на 2026 г. Това, от своя страна, служи като стъпало към нашия дългосрочен “структурен” диапазон на оценка от $26,000 до $35,000.

Според Кендрик секторите на игрите и токенизацията на реални активи предлагат значителен потенциал за растеж на Етериум. Освен това той изрази увереност в планираните подобрения за мрежата на Етериум.

До началото на 2024 г. се планира Етериум да въведе “прото-данкшардинг” – разработка, която се очаква да повиши скоростта на транзакциите и да намали свързаните с тях разходи.

Кендрик отбелязва още:

Решенията за мащабиране на втори слой са на път да придобият значимост с течение на времето, особено в светлината на архитектурните подобрения, предвидени за началото на 2024 г., които се очаква да намалят значително таксите за тези платформи. Това вероятно ще затвърди още повече доминацията на ETH в сферата на смарт договорите, като съответно ще увеличи съотношението му цена/печалба (P/E) през следващите години.

Към момента на изготвяне на настоящия документ ETH се търгува на цена от $1,550. Ако прогнозата е успешна и Етериум достигне цена от $35,000, това би означавало поразителен скок от 2,173%, докато движение до $8,000 би представлявало забележително увеличение от 419%.

Източник

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Следващите месеци може да са много важни за алткойните – анализатор споделя защо

Известен крипто анализатор очаква обещаващи перспективи за алткойните през следващите месеци, докато актуализира гледната си точка за три конкретни дигитални актива.

декември 9, 2023 21:00 2 мин. четене

Solana: Ще успее ли криптовалутата да достигне $100 преди края на годината?

Наскоро Solana премина през период на консолидация, донякъде засенчен от вниманието към пазарната динамика на Биткойн.

декември 9, 2023 19:00 1 мин. четене

Ново раздаване на безплатни токени в мрежата на Cardano – какво да следим?

Layergg, компания за анализ на криптовалути, наскоро потвърди предстоящо air drop събитие в мрежата на Cardano и подчерта, че ADA е забележителен токен.

декември 9, 2023 16:00 1 мин. четене

Алткойн се изстреля с над 900%, но анализатор отправи предупреждение

Известен крипто анализатор предупреди инвеститорите за изключително популярна меме монета, базиран на Solana (SOL).

декември 9, 2023 12:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.