НАЧАЛО Други

Нов крипто-обмен търси да популяризира крипто

юни 6, 2018 22:58 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нов крипто-обмен търси да популяризира крипто

С $2,4 трилиона в активи, фирмата е една от най-големите инвестиционни фирми в света.

Fidelity Investments набира талант за изграждане на нов обмен на криптовалути.

Преминаването към крипто търговия ще помогне за възприемането на Биткойн и криптовалутите като цяло, като основни инвестиции.

Според Business Insider има търсене на DevOps системен инженер, който може да „помогне за инженеринга, създаването и разгръщането на обмен на цифрови активи както за публичен, така и за частен облак“. Според доклада, Fidelity изследва идеята от около една година. Идеята е клиентите да могат да влязат на крипто-пазара.

Ако Fidelity е в състояние да изгради крипто-обмен, ще даде възможност на американците да купуват и продават цифрови активи по-сигурно. Инвеститорите ще могат да търгуват на крипто-пазарите, като същевременно спазват нормативните изисквания. Това също би създало по-силен имидж на криптовалутите и Биткойн, което впоследствие ще привлече още хора към пазарите.

Изпълнителният директор на компанията, Абигейл Джонсън, е виден Биткойн бик. Тя каза, че е „вярваща“ по време на Consensus 2017. Тя също така говори за това как Fidelity копае Биткойн и Етериум . Клиентите, които притежават профили в Coinbase, могат да видят своите крипто активи, като влезнат във Fidelity профила си.

Ако фирмата успее да разработи крипто-обмен, ние очакваме, че ще се присъедини към конкуренти като Coinbase, Gemini, Kraken и Bitfinex.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

„Играта е нагласена“, твърди Джералд Селенте

Рисковите активи реагираха положително на новините, че индексът на потребителските цени (CPI) за юли излезе по-благоприятен от очакваното.

август 12, 2022 20:24 1 мин. четене

76% от институционалните инвеститори очакват да използват крипто до 3 години

Нов доклад на Ripple, в който се разглежда какъв процент от финансовите институции се интересуват от използването на блокчейн за плащания, показва, че повече от три четвърти от тях планират да използват криптовалути до 2025 г.

август 12, 2022 18:21 1 мин. четене

Основателят на Huobi търси да продаде дяловете си в борсата

Според неотдавнашен доклад на Bloomberg основателят на Huobi Леон Ли в момента води преговори с няколко инвеститори за продажба на по-голямата част от дела си в крипто борсата Huobi на цена от близо $1 милиард.

август 12, 2022 17:02 1 мин. четене

Robinhood изправени пред дело за пазарна манипулация

Окръжният съдия на САЩ постанови, че Robinhood трябва да заведе съдебно дело, в което се оплаква от манипулиране на пазара във връзка с ралито на меме акциите, което се състоя миналата година.

август 12, 2022 15:33 1 мин. четене