НАЧАЛО Други

Нов крипто-обмен търси да популяризира крипто

юни 6, 2018 22:58 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нов крипто-обмен търси да популяризира крипто

С $2,4 трилиона в активи, фирмата е една от най-големите инвестиционни фирми в света.

Fidelity Investments набира талант за изграждане на нов обмен на криптовалути.

Преминаването към крипто търговия ще помогне за възприемането на Биткойн и криптовалутите като цяло, като основни инвестиции.

Според Business Insider има търсене на DevOps системен инженер, който може да „помогне за инженеринга, създаването и разгръщането на обмен на цифрови активи както за публичен, така и за частен облак“. Според доклада, Fidelity изследва идеята от около една година. Идеята е клиентите да могат да влязат на крипто-пазара.

Ако Fidelity е в състояние да изгради крипто-обмен, ще даде възможност на американците да купуват и продават цифрови активи по-сигурно. Инвеститорите ще могат да търгуват на крипто-пазарите, като същевременно спазват нормативните изисквания. Това също би създало по-силен имидж на криптовалутите и Биткойн, което впоследствие ще привлече още хора към пазарите.

Изпълнителният директор на компанията, Абигейл Джонсън, е виден Биткойн бик. Тя каза, че е „вярваща“ по време на Consensus 2017. Тя също така говори за това как Fidelity копае Биткойн и Етериум . Клиентите, които притежават профили в Coinbase, могат да видят своите крипто активи, като влезнат във Fidelity профила си.

Ако фирмата успее да разработи крипто-обмен, ние очакваме, че ще се присъедини към конкуренти като Coinbase, Gemini, Kraken и Bitfinex.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Колко могат да спаднат приходите на Coinbase през 2023 г.?

Главният изпълнителен директор на Coinbase не беше особено оптимистично настроен за финансовите резултати на криптоборсата за 2022 г.

декември 8, 2022 16:29 1 мин. четене

Кибер Коледа: Направи добро и се включи в благотворителния стрийм

Коледа наближава. Ето, че е време да се съберем със семейството, близките и приятелите ни, за да отпразнуваме празниците с хората, които обичаме.

декември 8, 2022 14:11 1 мин. четене

Чанпен Джао: Сам Банкман-Фрийд е един от най-големите измамници в историята

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен „CZ“ Джао нарече Сам Банкман-Фрийд „един от най-големите измамници в историята“, след като неговата криптоборса FTX се срина и остави повече от един милион кредитори без пари.

декември 8, 2022 9:53 1 мин. четене

Най-голямата финансова криза в историята идва – Нуриел Рубини

Дългът в целия свят нараства, тъй като правителствата, предприятията и гражданите започнаха да харчат и да вземат заеми по време на пандемията и след нейното отшумяване.

декември 8, 2022 6:38 1 мин. четене