НАЧАЛО Крипто Крими

Нов филм ще разкаже историята за кражбата на $4 милиарда от популярна крипто борса

09.03.2024 13:04 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нов филм ще разкаже историята за кражбата на $4 милиарда от популярна крипто борса

Клоуи Грейс Морец ще се превъплъти в ролята на Хедър "Рацлехан" Морган в предстоящия филм "Дъч и Рацлехан" - проект, който хвърля светлина върху скандалния обир на Bitfinex на стойност $4 милиарда.

Придружавана от Люис Пулман и Ариана ДеБоуз в поддържащи роли, сюжетът навлиза в преплетения живот на Морган и Иля “Дъч” Лихтенщайн. Започвайки с техните стремежи като амбициозни рапъри и собственици на бизнес, разказът разплита пътуването им в сферата на осъдени перачи на пари.

Разглеждайки грандиозният пробив на Bitfinex през 2016 г., филмът, режисиран от Джон С. Бърд, известен с работата си по “Тетрис”, навлиза дълбоко в участието на дуото в прането на открадната криптовалута.

Последиците от техните действия отекват в целия криптовалутен пейзаж, което води до ареста им през февруари 2022 г. Изправени пред перспективата за максимална 20-годишна присъда, решението им да се признаят за виновни подчертава сериозността на положението им.

Подкрепен с финансиране и разпространение от CAA Media Finance, филмът обещава комплексно разглеждане на сложната мрежа, изплетена от Морган и Лихтенщайн.

Морец, прочута с ролите си в “Периферия” и възхвалявания от критиката “Нимона“, придава дълбочина на образа на Морган. Пулман и ДеБоз, прочути с изпълненията си в “Топ Гън: Маверик” и “Уестсайдска история“, допринасят за завладяващия портрет на хора, които се намират на границата между гениалността и известността.

Освен това “Дъч и Рацлехан” се вписва в нарастващата тенденция на филми, проучващи живота на провалили се предприемачи и финансови нарушители. Той отразява нарастващото увлечение на обществото по сенчестите сфери на амбицията и дигиталната ера.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Крипто Крими Новини

Ripple се съгласиха да платят $10 милиона глоба на SEC

Вместо това Ripple се съгласи да плати максимална санкция от $10 милиона, която е значително по-ниска от гражданската санкция, поискана от SEC.

23.04.2024 21:07 2 мин. четене

Нов крипто проект изчезна с $32 милиона

Вчера се появи информация за ново развитие по отношение на проекта ZKasino (ZKAS) и неговия алткойн.

22.04.2024 9:00 1 мин. четене

Индиец открадна близо $10 милиона в крипто – ето как

Тази седмица индийски гражданин се призна за виновен по обвинения в САЩ за създаването на фалшива версия на уебсайта на Coinbase, която му позволява да открадне данните за вход и да отмъкне над $9.5 милиона в криптовалута от стотици жертви.

21.04.2024 11:00 2 мин. четене

Официални обвинения за лицето, откраднало $110 милиона от Mango Markets

Крипто търговецът Аврам Айзенберг беше осъден в четвъртък за участието си в сделки, извършени през октомври 2022 г., за които се твърди, че са имали за цел да източат над $100 милиона от Mango Markets, както се посочва в доклад на Bloomberg.

19.04.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.