НАЧАЛО Други

NFT играта на Louis Vuitton достигна 2 милиона тегления

май 3, 2022 19:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
NFT играта на Louis Vuitton достигна 2 милиона тегления

В чест на 200-годишния рожден ден на Louis Vuitton в модната индустрия, елитната луксозна марка стартира NFT играта през 2021 г., наречена Louis: The Game, която достигна повече от 2 милиона тегления към момента на писане.

Играта предизвика много отклик и ангажираност на общността по целия свят, особено с легиона от последователи и клиенти на марката.

Louis: The Game

Louis: The Game е дигитална игра, в която играчът започва от Asnières, където можете да намерите дома на семейството на Louis Vuitton и след това да се преместите в Лос Анджелис. Повече информация за тези актуализации ще бъде обявена през следващите няколко месеца.

Vivienne in the Louis: The Game е персонажът на аватара, който ще ви помогне да опознаете марката Louis Vuitton. Играчите получават шанса да помогнат на Vivienne в нейното търсене, докато вие събирате NFT пощенски картички и пътувате до различни места в бляскави градове като Париж и Лондон.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Този алткойн скочи с почти 90% само за седмица – ето защо

Louis: The Game може да се играе както на устройства с Android, така и на Apple.

Нови функции за LV NFT

Сега играта LV NFT непрекъснато се развива, тъй като разширява версията си, за да добави вълнуващи нови функции, като например NFT на знаменитости и нови местоположения. Играчите, които са достигнали успешно края на играта, вече могат да получат достъп до две нива на разширение – High in the Sky и Radiant City. Тези нива имат 10 NFT за спечелване.

Най-новата версия на Louis: The Game има 10 нови различни Vivienne NFT, с две нови локации и още предизвикателства, за да повишите вълнението за всеки фен на Louis Vuitton.

10-те нови NFT в най-новата версия включват невероятни произведения на изкуството от някои от най-емблематичните и популярни художници в NFT пространството като Wenew Labs и Beeple. Louis Vuitton определено се представя добре и оформя изкуството и NFT гейминг сцената в дигиталното пространство.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

$2.8 милиарда дефицит в баланса на Celsius

Тъй като процедурата по несъстоятелност продължава, крипто заемодателят Celsius публикува бюджетните си планове за следващите три месеца.

август 16, 2022 15:57 1 мин. четене

BitGo търси $100 милиона неустойки от Galaxy Digital

Първата сделка за $1 милиард в крипто сектора, обявена в разгара на рекордния ръст на цените на токените миналата година, се разпада, тъй като пазарът обръща голяма част от печалбите – и не всички са доволни.

август 16, 2022 11:42 1 мин. четене

Ето кои са ключовите фактори за възстановяването на крипто пазара

Основателят и управляващ партньор на Skybridge Capital Антъни Скарамучи има оптимистична перспектива за бъдещето на крипто пазарите, като съветва инвеститорите да „прогледнат за настоящата среда“ и да „останат търпеливи и дългосрочни“.

август 15, 2022 15:45 1 мин. четене

Русия започва поетапно пускане на своята дигитална рубла

Върховната банка на Русия разкри, че е започнала да тества проекта си за дигитална рубла и че от 2023 г. тя ще бъде въведена с нови функции.

август 15, 2022 12:34 1 мин. четене