НАЧАЛО Други

NFT игра набира $12 милиона в кръг, подкрепено от Ubisoft и Animoca

март 31, 2022 14:28 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
NFT игра набира $12 милиона в кръг, подкрепено от Ubisoft и Animoca

Крипто играта Cross the Ages събра начален кръг от $12 милиона. Инвеститорите включват Ubisoft, Animoca Brands и Polygon.

Базираната на блокчейн игра на карти Cross the Ages днес обяви първоначален кръг от $12 милиона, който включва подкрепа от индустриални гиганти като издателя на видеоигри Ubisoft и забележителния инвеститор в метавселена Animoca Brands.

Cross the Ages е NFT игра на карти с фантастична тематика, вдъхновена от едноименна поредица от книги, които се четат безплатно. Тя е изградена върху Polygon, решение за мащабиране на странична верига за Етериум, с карти, представени като NFT колекционерски предмети. Играчите също така ще имат възможност да конвертират тези цифрови карти във физически карти.

Polygon също инвестира в този начален кръг, според изявление на Cross the Ages, заедно със Себастиен Борже, съосновател и главен оперативен директор на предстоящата базирана на Етериум игра, The Sandbox.

Средствата ще бъдат използвани за продължаване на развитието и за стартиране на играта, както и за задържане на настоящите таланти.

Не Пропускай: Голям DeFi алткойн скочи с 30% за ден – ето защо

Съоснователите на Cross the Ages включват председателя и сериен крипто предприемач Кристоф де Курсон, както и главен изпълнителен директор Сами Члагу, който е разработил игри като Guns of Mercy и Finding Teddy за конзолни и мобилни платформи и компютър.

Cross the Ages планира да пусне бета версия на играта в края на май, като цифровите и физически карти са определени за юни. Разработчиците планират да внедрят различни елементи за децентрализирано финансиране (DeFi) в играта скоро след това.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Мартин Шкрели предполагаемо загубил $450,000 в крипто

Бившият хедж фонд мениджър Мартин Шкрели твърди, че масовият срив на неговата криптовалута, наречена Мартин Шкрели Ину (MSI), се дължи на хакерска атака, която е резултат от опит за изтегляне на порнографски файл.

август 18, 2022 21:05 1 мин. четене

Robinhood значително намали офертата си за придобиване на Ziglu

Robinhood понижи офертата си за придобиване на британската финтех компания Ziglu, като намали първоначално предложения размер на сделката от $170 милиона на $72.5 милиона на фона на бурните времена за крипто стартъпите.

август 18, 2022 19:22 1 мин. четене

Спад в крипто измамите – ръст на хаковете

По-малко хора от всякога стават жертва на крипто измами, докато хакерските атаки се увеличават, сочат нови данни.

август 18, 2022 18:02 1 мин. четене

Инвестирайте в своето бъдеще със събитието FinX на 10 септември

Всяка мечта започва с инвестиция! Присъединете се към FinX – най-голямото събитие за инвестиции и финансови технологии в България!

август 18, 2022 13:34 1 мин. четене