НАЧАЛО Други

Nexo обяви раздаването на $12 милиона в токени

10.05.2024 19:30 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Nexo обяви раздаването на $12 милиона в токени

За да отбележи 6-ата си годишнина, Nexo стартира най-мащабния си досега airdrop - $12 милиона в NEXO токени.

Продължавайки от 8 май до 6 юли 2024 г., тази кампания възнаграждава участниците с точки, спечелени чрез различни дейности в платформата на Nexo, като презареждане, натрупване на лихви, кредити, подкрепени с крипто, спот и фючърсна търговия.

Сумата от $12 милиона в NEXO токени ще бъде разпределена между участниците въз основа на точките, които те натрупат през периода на кампанията. За да засили потенциала за печелене, Nexo предлага коефициенти на точките, включително общи коефициенти за всички потребители, 5-кратно увеличение за нови клиенти и допълнителни множители въз основа на нивата на лоялност на Nexo. Без ограничение на точките, участниците се насърчават да се ангажират активно по време на airdrop-a.

Функцията Rewards Hub (Център за награди) в приложението Nexo улеснява лесното проследяване на напредъка, точките и наградите за потребителите. Подходът на Nexo се основава на модела на DeFi точките, като го разширява до основните участници на пазара, като същевременно гарантира справедливост и прозрачност.

По време на кампанията Nexo въведе нови награди за лоялност, обогатявайки ангажираността на потребителите и насърчавайки по-широкото използване на NEXO токена в своята екосистема. Тази инициатива е част от Nexonomics – дългосрочна стратегия, насочена към стимулиране на търсенето, насърчаване на растежа и повишаване на удовлетвореността на общността чрез оптимизиране на токеномиката и полезността на NEXO.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ръст на инфлацията в три германски провинции – какво означава това

Инфлацията в три германски провинции се повиши през май, което свидетелства за потенциално леко увеличение на националната инфлация в най-голямата европейска икономика, въпреки спада в една от провинциите.

30.05.2024 6:00 1 мин. четене

Все повече американци се насочват към крипто според проучване на Grayscale

Проучване, проведено от Grayscale и The Harris Poll, разкрива, че все повече американци се обръщат към криптовалутите.

29.05.2024 23:00 2 мин. четене

Пазарната капитализация на Nvidia е все по-близо до тази на Apple

Преди това само Microsoft Corp. (MSFT) и Apple са достигнали прага от $3 трилиона. Докато пазарната стойност на Apple междувременно спада, тази на Microsoft остава около $3.20 трилиона.

29.05.2024 22:00 2 мин. четене

Слуховете за приемане на Биткойн в Аржентина са преувеличени, казва представител на Ел Салвадор

Неотдавнашните разговори между Аржентина и Ел Салвадор относно Биткойн подхраниха спекулациите за евентуално приемане на дигиталната валута в Аржентина.

29.05.2024 21:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.