НАЧАЛО Блокчейн

NEO се присъединява към .NET Foundation на Microsoft

септември 25, 2019 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
NEO се присъединява към .NET Foundation на Microsoft

NEO се присъедини към създадената на Microsoft .NET Foundation - първата блокчейн организация, която да го стори.

Изглежда, че най-новият изпълнителен директор на проекта, ветеранът от Microsoft Джон деВадос, добре използва връзките си.

Джон де Вадос, настоящият ръководител на NEO, беше бившият архитект и директор на .NET по време на деветгодишнaта си кариера в Microsoft. Пен Хуанг, който се присъедини към NEO в тандем с де Вадос, е друг ветеран на Microsoft, който може да се похвали с над десетилетия опит в корпорацията.

„Въз основа на нашите споделени основни ценности и принципи, аз съм уверен, че това партньорство ще ускори иновациите на разработчиците, за да стимулира масовото приемане на блокчейн и да изгради основата за интернет от следващо поколение“, обяви де Вадос на .NET Conference 2019.

Партньорството отразява стратегията на NEO за изграждане на „удобна за програмиста платформа“, в усилията си да изместят Eтериум.

NEO включва директно блокчейн инструментариум в .NET. Проектът има за цел да използва интеграцията, за да подобри опита за разработване на интелигентни договори и да ускори създаването на dApps в своя блокчейн – в крайна сметка с цел да привлече повече софтуерни разработчици към платформата.

В свой коментар деВадос поясни:

„Като единствената голяма блокчейна платформа, която се ангажира с общността на „програмистите-полиглоти“, това е още една стъпка към тласването на разработките на интелигентни договори към мейнстрийма. Работейки с нашите приятели в .NET екипа на Microsoft и във .NET Foundation, ние демократизираме разработването на блокчейн.“

Ерик Джан, основателят и CTO на NEO, заяви:

„Движейки се напред, очакваме тясно сътрудничество с .NET Foundation, за да доставим най-удобната за разработчиците блокчейна инфраструктура – както е показано от наскоро стартирания NEO Blockchain Toolkit за .NET.“

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Блокчейн Новини