НАЧАЛО Биткойн

“Не разбирам нищо от Биткойн”, признава Робърт Кийосаки

30.01.2024 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
“Не разбирам нищо от Биткойн”, признава Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, инвеститор и известен автор на бестселъра за лични финанси "Богат татко, беден татко", продължава да изразява опасенията си за предстоящ икономически спад и отслабване на щатския долар, подчертавайки важността на включването на Биткойн (BTC) и сребро в инвестиционния портфейл на всеки.

В неотдавнашен разговор, излъчен на 24 януари, Кийосаки, заедно с главния изпълнителен директор на Miles Franklin Precious Metals Investments Анди Шектман и водещия на радио токшоу Чарлз Гойет, обсъдиха ролята на Биткойн и среброто във финансовия пейзаж.

Наблягайки на златото, среброто и Биткойн, Кийосаки, макар да признава ограничени познания за водещия децентрализиран финансов (DeFi) актив, изрази увереност в успеха на Биткойн поради участието на “много умни хора”, които са инвестирали в него и са го подкрепили.

Той заяви:

Винаги казвам “злато, сребро и Биткойн”. Не знам нищо за Биткойн. Знам само, че някои много умни хора са в него, и благодаря на Бога, че купих рано.

За разлика от него, Гойет зае по-предпазлива позиция, предпочитайки да се съобрази с активи, които са демонстрирали стойност, дълготрайност, ликвидност и желателност в продължение на хиляди години.

Шектман обаче предложи по-всеобхватен подход, отхвърляйки идеята за ситуация “или/или“. Той призна, че както златото, така и Биткойн говорят на един и същ език, като подчерта общата им цел – да предизвикат порочната парична система и да вдъхновят по-младото поколение да я осъзнае.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Институционалните инвеститори и ролята им в бъдещето на Биткойн

По данни на CryptoQuant от началото на февруари се наблюдава забележимо увеличение на неизразходваните транзакции (UTXO) с размер от 1,000 до 10,000 Биткойн (BTC) токена.

23.02.2024 13:00 2 мин. четене

ЕЦБ критикува Биткойн, а еврото се срива срещу криптовалутата

Представители на Европейската централна банка (ЕЦБ) наскоро оприличиха Биткойн на „гол император“ на фона на въодушевлението около Биткойн ETF в Съединените щати.

23.02.2024 11:00 2 мин. четене

От злато към Биткойн – инвеститорите променят своите стратегии

В момента се наблюдава забележителна промяна в инвестиционния пейзаж, както се вижда от прозренията на Фред Крюгер, видна фигура в сферата на криптовалутите.

23.02.2024 9:00 2 мин. четене

Биткойн няма реална стойност и е риск за обществото според ЕЦБ

Биткойн продължава да бъде спорна тема, дори след като получи одобрение в САЩ за включване в борсово търгувани фондове (ETF), както отбелязват двама членове на Европейската централна банка в неотдавнашна публикация в блога си.

23.02.2024 8:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.