НАЧАЛО Биткойн

Не очаквайте бичи пазар за Биткойн през 2023 г. – Джош Рейджър

септември 16, 2022 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Не очаквайте бичи пазар за Биткойн през 2023 г. – Джош Рейджър

Анализатор сподели кога може да очакваме завръщане към бичи пазар за най-голямата криптовалута - Биткойн (BTC).

Продължителната корекция на Биткойн (BTC) и на общия крипто пазар накара инвеститорите да следят за потенциален обрат.

Крипто ентусиастите следят пазара внимателно

Пазарните участници чакат за някакъв признак за предстоящото ценово действие на фона на трудните икономически времена, характеризиращи се с висока инфлация. Поради това пазарните анализатори излязоха на преден план с различни сценарии и срокове за това кога Биткойн може да остави мечия пазар зад гърба си. 

Действително, крипто търговецът и анализатор Джош Рейджър предположи, че значително рали при Биткойн вероятно ще настъпи през 2024 г., точно след халвинга, сподели той в туит от 14 септември. 

Неговата прогноза идва в момент, в който най-голямата криптовалута дава признаци на рали през последните седмици, преди да се консолидира около нивото от $20,000. Вследствие на това Рейджър отбеляза, че преди следващото рали инвеститорите трябва да са позиционирани да се възползват от няколкото възможности по пътя. 

Напомням, че Биткойн вероятно ще се колебае през следващата година. Истинското парти ще започне едва през 2024 г., след халвинга на Биткойн. Преди това ще има няколко хубави възможности както при Биткойн, така и при алтовете от отскоци. Останете бдителни и следете пазара седмица след седмица.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Макро средата се променя, предстои обрат на пазара – Р. Пал


Какво въздействие ще има халвинга?

Трейдърът направи коментарите във връзка с туита си от 25 август, в който заяви, че ралито през 2024 г. ще отрази траекторията на растеж на водещата криптовалута след събитията, свързани с намаляването ѝ наполовина. 

Забележително е, че прогнозите сочат, че следващият халвинг ще настъпи в началото на май 2024 г., когато Биткойн достигне 840,000 блока. 

BTC е на 835 дни от последния халвинг и това е приблизително времето на дъното на цикъла (плюс-минус няколко месеца преди/след това).  Дотук изглежда, че сме стигнали дъното на Биткойн, освен ако фондовият пазар не продължи да се срива.

Важно е да се отбележи, че събитията, свързани с халвинга, са важни за Биткойн и за остатъка от крипто пазара. Исторически погледнато, халвинг събитията са били последвани от стабилни и значителни увеличения на цените.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: 60% от финансовите съветници са с бичи настроения

Петото годишно проучване Bitwise/VettaFi 2023 Benchmark Survey, проведено сред над 400 финансови консултанти, установи, че тези институции остават силно ангажирани с криптовалутите въпреки спада в цените на Биткойн (BTC) и други криптовалути.

януари 27, 2023 8:06 2 мин. четене

Биткойн: „Сега е времето за натрупване“, твърди стратег на Bloomberg

Старши макростратегът на Bloomberg Intelligence Майк МакГлоун каза, че Биткойн (BTC) вероятно ще достигне шестцифрена стойност, но кога?

януари 27, 2023 7:05 2 мин. четене

Биткойн: Трейдър предвижда скок до $30,000 – ето кога

Широко следен крипто стратег е оптимист, че Биткойн (BTC) може да нарасне с двуцифрен процент от текущата цена.

януари 26, 2023 20:00 1 мин. четене

Tesla продължавa да държи 9,720 BTC въпреки трудната 2022 г.

Производителят на електромобили Tesla продължава да държи приблизително 9,720 Биткойна (BTC), губейки $34 милиона от инвестицията си поради спада на цените към края на 2022 г.

януари 26, 2023 17:00 2 мин. четене