НАЧАЛО Биткойн

Не очаквайте бичи пазар за Биткойн през 2023 г. – Джош Рейджър

септември 16, 2022 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Не очаквайте бичи пазар за Биткойн през 2023 г. – Джош Рейджър

Анализатор сподели кога може да очакваме завръщане към бичи пазар за най-голямата криптовалута - Биткойн (BTC).

Продължителната корекция на Биткойн (BTC) и на общия крипто пазар накара инвеститорите да следят за потенциален обрат.

Крипто ентусиастите следят пазара внимателно

Пазарните участници чакат за някакъв признак за предстоящото ценово действие на фона на трудните икономически времена, характеризиращи се с висока инфлация. Поради това пазарните анализатори излязоха на преден план с различни сценарии и срокове за това кога Биткойн може да остави мечия пазар зад гърба си. 

Действително, крипто търговецът и анализатор Джош Рейджър предположи, че значително рали при Биткойн вероятно ще настъпи през 2024 г., точно след халвинга, сподели той в туит от 14 септември. 

Неговата прогноза идва в момент, в който най-голямата криптовалута дава признаци на рали през последните седмици, преди да се консолидира около нивото от $20,000. Вследствие на това Рейджър отбеляза, че преди следващото рали инвеститорите трябва да са позиционирани да се възползват от няколкото възможности по пътя. 

Напомням, че Биткойн вероятно ще се колебае през следващата година. Истинското парти ще започне едва през 2024 г., след халвинга на Биткойн. Преди това ще има няколко хубави възможности както при Биткойн, така и при алтовете от отскоци. Останете бдителни и следете пазара седмица след седмица.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Макро средата се променя, предстои обрат на пазара – Р. Пал


Какво въздействие ще има халвинга?

Трейдърът направи коментарите във връзка с туита си от 25 август, в който заяви, че ралито през 2024 г. ще отрази траекторията на растеж на водещата криптовалута след събитията, свързани с намаляването ѝ наполовина. 

Забележително е, че прогнозите сочат, че следващият халвинг ще настъпи в началото на май 2024 г., когато Биткойн достигне 840,000 блока. 

BTC е на 835 дни от последния халвинг и това е приблизително времето на дъното на цикъла (плюс-минус няколко месеца преди/след това).  Дотук изглежда, че сме стигнали дъното на Биткойн, освен ако фондовият пазар не продължи да се срива.

Важно е да се отбележи, че събитията, свързани с халвинга, са важни за Биткойн и за остатъка от крипто пазара. Исторически погледнато, халвинг събитията са били последвани от стабилни и значителни увеличения на цените.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Над 90% от всичките Биткойн токени вече са добити – колко остават?

Цялото предлагане на Биткойн, ограничено до 21 милиона токена, се добива постоянно от създаването му през 2009 г. насам, като след 14 години приблизително 93% от това общо предлагане, е добито.

декември 9, 2023 14:00 2 мин. четене

Крипто китовете местят стотици милиони – накъде отиват активите?

Напоследък вниманието привличат движения на големи суми под формата на криптовалути като Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и различни алткойни.

декември 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Мнението на директора на JPMorgan за Биткойн е лицемерно според Майк Новограц

Основателят и главен изпълнителен директор на Galaxy Digital Майк Новограц участва в предаването Squawk Box по-рано в четвъртък и отговори на неотдавнашните клевети на Джейми Даймън по адрес на Биткойн, наричайки ги “олицетворение на лицемерието”.

декември 8, 2023 18:00 2 мин. четене

Топ крипто акциите, които предложиха повече печалби от Биткойн през 2023 година

Биткойн отбеляза значителен ръст през тази година, като от началото на годината досега е нараснал с над 150%. Въпреки това той остава с около 36% под пиковата си стойност, достигната през ноември 2021 г.

декември 8, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.