НАЧАЛО Други

Напуска ли Twitter Илон Мъск?

декември 19, 2022 17:25 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Напуска ли Twitter Илон Мъск?

Ексцентричният милиардер отново изненада хората, като сподели неочаквана анкета в социалната мрежа Twitter, на която е главен изпълнителен директор.

Анкетата на Илон Мъск в Twitter приключи с 57.5% гласове „да“ и 42.5% „не“. Мъск все още не е потвърдил резултатите и не се е оттеглил официално.

Анкетата в Twitter, публикувана от Илон Мъск в неделя вечерта, приключи, като крайните резултати показаха, че мнозинството от гласувалите подкрепят оставката му. 

Милиардерът заяви, че „ще се съобрази с резултатите от тази анкета“, като повечето зрители нетърпеливо очакват следващото му изявление.

Някои вече са изявили желание да поемат поста, но Мъск твърди, че му е трудно да намери подходящ кандидат, който да желае да поеме ролята.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Етериум (ETH): Какво предстои за най-големия алткойн?


В друг туит, известният предприемач написа:

Както се казва – внимавай какво си пожелаваш, защото може и да го получиш.

Когато профилът „Wall Street Silver“ отговори на този коментар с твърдение, че Мъск вече е избрал заместника си и ще се оттегли скоро, бизнесменът каза, че няма кандидати, които да са способни да поддържат Twitter и за момента няма наследник. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Закупилите NFT на Porsche могат да ги върнат в срок от 14 дни

Porsche създаде прецедент в сферата на NFT с включването на 14-дневен срок за връщане в условията на дебютната си колекция.

януари 28, 2023 11:00 2 мин. четене

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене

Yuga Labs няма регистрирани авторски права за Bored Ape Yacht Club

Според информацията от съдебни документи по делото между Райдър Рипс и Yuga Labs, компанията майка на Bored Ape Yacht Club (BAYC) няма регистрирани авторски права за изображенията в NFT колекцията си.

януари 27, 2023 14:17 2 мин. четене

Роднините на Сам Банкман-Фрийд не сътудничат на FTX за разследването

Някои от близките роднини на Сам Банкман-Фрийд не сътрудничат на разследването свързано с FTX и според адвокатите на компанията трябва да бъдат разпитани в съда.

януари 27, 2023 12:30 2 мин. четене