НАЧАЛО Алткойни

Ето накъде може да се насочи цената на Dogecoin според общността на CMC

31.08.2022 14:55 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето накъде може да се насочи цената на Dogecoin според общността на CMC

Инвеститорите в Dogecoin (DOGE) все още се надяват, че монетата ще има положителен месец през септември въпреки неспокойното състояние на сектора на криптовалутите, който е в по-широк мечи пазар през цялата 2022 г.

Крипто общността на CoinMarketCap прогнозира, че до края на септември 2022 г. меме криптовалутата ще се търгува на средна цена от $0.074, което все още е далеч от критичното психологическо ниво от $0.01, въз основа на 1,109 гласа – с помощта на функцията “Price Estimate“, която позволява на потребителите да прогнозират бъдещата стойност на криптовалутите.

По-специално, прогнозната цена показва увеличение с $0.01191 или 18.9% спрямо текущата стойност на актива към момента на писане на статитята.

Крипто общността е по-мечтателна за октомври

Според регистрираните до момента 491 потребителски гласа общността прогнозира, че цената ще се понижи до края на октомври, като средната оценка е $0.07358 или скок от +17% спрямо текущата цена.

Понастоящем DOGE се търгува на цена от $0.06287, което представлява спад от 1.47% през последните 24 часа и още 8.84% през предходните седем дни, като общата пазарна капитализация на Dogecoin е $8.3 милиарда.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Нови обвинения са повдигнати срещу До Куон


Забележително е, че активът се търгуваше на зелено, преди да се понижи в тандем с по-широкия крипто пазар.

Dogecoin е в постоянен натиск от продажби, откакто падна под нивото от $0.19 през декември миналата година. В резултат на тази низходяща тенденция криптовалутата достигна паритет с годишните си дъна през юни.

Оттогава насам обаче купувачите активно работят за постигане на целта да си възвърнат ключовите нива на подкрепа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Криптовалутата на Доналд Тръмп създава нова група милионери

Според анализ на Nansen, нововъзникващият сектор на криптовалутите PoliFi, в които се пресичат политиката, финансите и дигиталните валути, генерира нова група милионери, тъй като през последните седмици стойността на токена, вдъхновен от Доналд Тръмп, рязко нарасна.

22.05.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.