НАЧАЛО Алткойни

Накъде се насочват Solana и Ethena на фона на пазарната корекция?

03.05.2024 18:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Накъде се насочват Solana и Ethena на фона на пазарната корекция?

Познат крипто стратег предупреди, че флагманската криптовалута, Биткойн (BTC) може би все още е в процес на корекция.

Altcoin Sherpa съветва аудиторията си, че ще натрупа увереност в идеята за бичи обрат при BTC едва след като токенът си възвърне нивото от $60,000.

Анализаторът сравни неотдавнашното движение на Биткойн под $58,000 с предишни корекции в този цикъл, изтъквайки волатилността по време на формирането на дъната. Въпреки че не обяви окончателно това за “дъно”, той смята въпросното ценово движение за типично, като очаква по-нататъшни колебания в цената през следващите дни.

Преминавайки към Solana (SOL), Altcoin Sherpa предположи, че ще има потенциална краткосрочна корекция до $116 въз основа на нивата на Фибоначи корекция. Въпреки това той изрази оптимизъм за потенциално рали в рамките на следващите месеци:

Просто използвайте стратегията за усредняване на позицията в долари (DCA) и не се притеснявайте за нея. изчакайте до 12 месеца и след това я продайте по-скъпо.

Освен това експертът коментира токена за управление на децентрализирания финансов протокол Ethena (ENA), като прогнозира, че възходящият му импулс ще продължи, след като отново тества нивото при $0.76.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Binance обяви, че добавя нови двойки за спот търговия

Binance обяви добавянето на нови двойки за търгуване и разширяването на услугите си за ботове за търговия с цел подобряване на възможностите за трейдинг и увеличаване на обхвата на опциите на Binance Spot.

23.05.2024 0:00 1 мин. четене

2 криптовалути, които може да си заслужават инвестицията

Крипто пазарът започна седмицата със силен бичи тренд, главно благодарение на неотдавнашното покачване на Етериум (ETH) до $3,800, което от своя страна предизвика значителни печалби при основните алткойни.

22.05.2024 20:00 2 мин. четене

Рекордна прогноза за Етериум след одобрението на спот ETF от финансов гигант

Голям мениджър на активи на стойност $725 милиарда прогнозира, че Етериум (ETH) може да скочи със 75%, за да достигне $6,600, ако неговият дългоочаквания спот аETF бъде одобрен.

22.05.2024 18:35 1 мин. четене

Grayscale премахна стейкинга от своето предложение за спот Етериум ETF

Grayscale Investments реши да оттегли предложението си за стейкинг от своя план за спот Етериум ETF. Тази актуализация бе подчертана в измененото предварително пълномощно за Grayscale ETH Trust, подадено във вторник.

22.05.2024 18:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.