НАЧАЛО Биткойн

Най-великият бичи пазар за криптовалутите наближава според топ икономист

30.01.2024 18:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-великият бичи пазар за криптовалутите наближава според топ икономист

Пазарите на дигитални активи са готови за безпрецедентно рали в историята, което според макроаналитика Хенрик Зеберг ще се случи.

Зеберг прогнозира рязко нарастване на положителните настроения в класа на криптоактивите. Той очаква предстоящият период да стане свидетел на безпрецедентно крипто рали, като твърди, че широко разпространените бичи настроения и еуфория, напомнящи за предишни възходи, ще се появят отново.

Той открито заяви:

Най-голямото рали на криптовалутите в историята е пред нас.

Всички ще станат доста бичи…

Гледайте!

Изразявайки оптимизъм за акции, Зеберг предвижда, че те ще преживеят значителен подем в близко бъдеще. Той обоснова гледната си точка, като илюстрира корелацията между възхода на високорисковите и високодоходни небанкови облигации и индекса S&P 500.

Освен това той посочи нарастващия индекс на относителната сила (RSI) на SPX, което показва предстоящо увеличаване на инерцията.

Оспорвайки тези, които очакват скорошен срив, Зеберг твърди, че противно на тези прогнози, акциите са готови да поскъпнат. Той твърди, че световната икономика е на прага на приключване на един продължителен бизнес цикъл, като оспорва преобладаващото сред много инвеститори убеждение, че предстои да започне нов цикъл.

Експертът очаква фондовият пазар, заедно с крипто пазарите, да продължи да се издига, като Биткойн (BTC) може да достигне $100,000 – $150,000.

Зебърг запазва целта си за S&P 500 на ниво от 6100 – прогноза, която той направи преди около година и половина.

Въпреки незначителното отдръпване през последните дни, Зебърг остава твърдо убеден, че текущите тенденции съвпадат с по-ранните му прогнози.

Той характеризира сегашното състояние като “blow off” връх в рамките на бизнес цикъла, подчертавайки, че цикълът достига своя край. Макар да признава потенциалния “ефект на камшика” в средата на годината, Зеберг прогнозира преминаване от сегашната бича среда към противоположна, меча, което ще завърши с пазарен спад към края на годината.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн и Етериум напускат борсите с рекордни темпове

Изходящите потоци на Биткойн (BTC) от централизираните борси достигна най-високото си ниво от средата на 2023 година.

25.02.2024 10:00 1 мин. четене

Срив в цената на Биткойн означава добри възможности за инвеститорите – Робърт Кийосаки

Известният инвеститор Робърт Кийосаки, който се слави със забележително оптимистичните си възгледи за Биткойн, наскоро коментира опасенията относно потенциален рязък спад в стойността на BTC.

25.02.2024 8:00 1 мин. четене

Биткойн: Историята може да се повтори – какво означава това за алткойните?

Уважаван стратег в областта на криптовалутите предполага, че Биткойн (BTC) може да последва историческа тенденция, която потенциално да предизвика ръст при алткойните.

24.02.2024 20:00 2 мин. четене

Крейг Райт призна, че е фалшифицирал Биткойн документи

По време на съдебното заседание, проведено от Алианса за отворени патенти за криптовалути (COPA), Крейг Райт призна, че е направил промени в представения от него документ за Биткойн, както стана ясно по време на заседанието в петък.

24.02.2024 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.