Home

Най-голямата дигитална банка в Латинска Америка интегрира Lightning мрежата на Биткойн

26.06.2024 6:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-голямата дигитална банка в Латинска Америка интегрира Lightning мрежата на Биткойн

Най-голямата дигитална банка в Латинска Америка, Nubank, обяви партньорство с Lightspark за интегриране на Lightning мрежата на Биткойн в своите услуги, с цел да повиши скоростта и ефективността на транзакциите за своите 100 милиона клиенти.

Сътрудничеството, разкрито на 25 юни, ще се фокусира върху създаването на безпроблемно потребителско изживяване и улесняването на по-бързи и по-евтини трансакции без сложността на управлението на Lightning мрежата.

Nubank и Lightspark ще работят по различни стратегии в подкрепа на потребителите и разработчиците, като използват усъвършенстваните решения на Lightspark, включително SDK и API.

Томаш Фортес, изпълнителен директор на Nubank, подчерта, че тази интеграция е в съответствие с мисията на компанията да предлага по-ефективни услуги чрез блокчейн технологията.

Дейвид Маркъс, главен изпълнителен директор на Lightspark, изрази вълнението си от възможността да предостави по-лесни решения на широката клиентска база на Nubank.

Партньорството беше положително прието в общността на дигиталните активи, като бележи значителна стъпка в масовото приемане на Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Ще бъде ли обявен от Тръмп за стратегически резерв на САЩ?

Говори се, че бившият президент и настоящ кандидат за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп ще обяви Биткойн за „стратегически резервен актив“ на крипто конференция в Нашвил по-късно този месец. Този потенциален ход може да отбележи значителна промяна във финансовата стратегия на САЩ.

19.07.2024 10:00 2мин. четене

Приключи ли корекцията в цената на Биткойн?

Крипто стратег, който точно прогнозира корекцията преди халвинга, сега смята, че BTC навлиза във възходящ тренд.

19.07.2024 9:30 1мин. четене

Биткойн ще достигне $110,000 при следващото голямо рали

Очаква се водещата криптовалута да достигне $110,000 при следващото си голямо рали въпреки продължаващите опасения за тенденцията на „по-ниски върхове и по-ниски дъна“ на BTC графиката.

19.07.2024 8:30 2мин. четене

Биткойн (BTC) бележи експлозивен ръст на обема на търговията

Тъй като традиционните финанси интегрират криптовалутата чрез иновации като спот борсово търгувани фондове (ETF) за Биткойн и крипто дебитни карти, обемът на BTC търговията рязко нарасна, конкурирайки се с лидери като Visa и Mastercard.

19.07.2024 7:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.