Home

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

14.06.2024 19:00 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

Изображение: Shutterstock

Предвид факта, че всички основни криптовалути бележат седмичен спад – Dogecoin е с над 11% надолу, Dogwifhat пък се срина с 25%, а FLOKI дори го задмина и е с 32% надолу, то инвеститорите почнаха да търсят алтернативи. И както винаги, те ги намериха в лицето на ICO-тата.

Затова и в следващите редове ще разгледаме потенциално най-добрите предложения за този уикенд.

Купете WienerAI

WienerAI – $5.6 милиона, очаква увеличение утре

WienerAI (WAI) определено е един от най-горещите проекти за момента и е фаворит за уикенда. Този уникален криптоактив, съчетаващ образите на куче, наденичка и изкуствен интелект, привлича огромно внимание с примамливите си характеристики. Изключително високите над 198% годишни стейкинг награди са може би най-забележителният акцент, който вдъхновява инвеститорите да се включат – дори повече от неговата концепция за AI трейдинг бот.

Проектът вече събра внушителните $5.6 милиона само в рамките на предпродажбата си. Това демонстрира сериозния първоначален интерес и доверие към WienerAI от страна на крипто общността. Анализаторите дават големи шансове за успех, особено с предстоящото листване на първите големи борси.

Забавната и запомняща се концепция за комбиниране на кучето с наденицата в единно крипто същество определено има своя безспорен чар. WienerAI успява да се превърне в истински феномен, задвижвайки мощен хайп и спекулации в социалните медии и крипто общностите. Дали проектът ще успее да задържи този ентусиазъм и да го преведе в дългосрочен успех – предстои да видим.

Купете WienerAI

PlayDoge – заслужено второ място този уикенд, но може би фаворит за следващия

PlayDoge бързо се утвърждава като фаворит за уикенда сред инвестициите в блокчейн игри, след като вече е събрал над $4.2 милиона. Впечатляващият бърз успех показва значителен интерес и доверие от страна на инвеститорите, които виждат потенциала на проекта. Съчетанието на класическа Tamagotchi тематика с модерни блокчейн технологии привлича както геймъри, така и крипто ентусиасти.

Една от най-големите атракции на PlayDoge е възможността за стейкинг с близо 200% годишна доходност, подобно на WienerAI. Такива високи проценти на възвръщаемост правят PlayDoge изключително привлекателна инвестиция за тези, които търсят високи печалби от своите криптовалути. Стейкингът предоставя на инвеститорите допълнителен стимул да задържат своите токени и да подкрепят проекта в дългосрочен план.

PlayDoge може да се каже, че е дългосрочен “бенефициент” на нарастващата популярност на блокчейн игрите с DOGE тематика. Със своята уникална концепция и възможности за значителни печалби, проектът има всички предпоставки да се превърне в значим играч на пазара. Инвеститорите, които търсят иновативни и потенциално доходоносни възможности, определено трябва да разгледат PlayDoge като кандидат за своето портфолио.

Купете PlayDoge

Base Dawgz – Новак, който може обаче да отмъкне светлината на прожекторите от по-успешните от него проекти

Третата меме монета в списъка е Base Dawgz (DAWGZ). Токенът вече премина границата от $1.2 милиона в своето ICO, което показва значителния интерес от страна на инвеститорите. Base Dawgz е иновативна криптовалута, която използва силата на BASE блокчейна, за да предложи уникални функции и предимства за своите потребители. Със своята мултиверижна структура, токенът е достъпен на различни платформи като Ethereum, Solana, Binance Smart Chain и Avalanche.

Base Dawgz се опитва да си проправи път напред в BASE блокчейна, който показва значителен потенциал. BASE е решение от втори слой за мащабиране на Ethereum, което предлага ниски транзакционни разходи и висока мащабируемост. Това прави платформата атрактивна за разработчици и инвеститори, търсещи ефективни и бързи решения за децентрализирани приложения и финансови услуги. 

Въпреки че все още не е толкова наситен като Solana, мрежата на BASE предоставя обещаваща среда за растеж и развитие на нови проекти като Base Dawgz. Със своите иновативни функции като share-to-earn и афилиейт програмата, Base Dawgz привлича значителен интерес и внимание.

Купете Base Dawgz


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Следващото движение на крипто пазара: Kои монети са готови да избухнат?

В момента крипто пазарът преживява период на спокойствие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 17:25 5мин. четене

НЕВЕРОЯТЕН крипто AI токен с 60-кратен потенциал!

Крипто пазарът в момента преживява период на затишие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 16:52 4мин. четене

Новото ICO на Clandeno (CLD) привлича големи инвеститори; AI прогнозите показват 1,000Х ръст в рамките на няколко седмици, на фона на движенията при Bitcoin (BTC) и Cardano (ADA)

Крипто индустрията преминава през положителна промяна, след като преживя няколко трудни месеца, което накара пазарната капитализация да спадне от $2.54 трилиона до $2.15 трилиона за един месец.

12.07.2024 15:00 3мин. четене

AI отчита 1000Х потенциал за ICO-то на Clandeno (CLD) в рамките на няколко седмици, тъй като доверието в Solana (SOL) и XRP преди изборите в САЩ се повишава

На фона на страстите около Clandeno (CLD) доверието в Solana (SOL) и XRP отбеляза забележителен ръст.

12.07.2024 14:56 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.