НАЧАЛО Прессъобщения

Новата криптовалута на Base – Base Dawgz, успява да събере над $200,000 още по време на старта си

05.06.2024 16:05 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Новата криптовалута на Base – Base Dawgz, успява да събере над $200,000 още по време на старта си

Мемекойнът Base Dawgz (DAWGZ) започна своята предварителна продажба вчера и вече е обявен като една от най-добрите криптовалути за купуване според различни медии. 

Сред тях са Finbold в областта на финансовите технологии и TheBitTimes, които следят новите меме криптовалути. Base Dawgz (DAWGZ) стартира силно, събирайки над $200,000 само за първия ден, което е признак за висок потенциал за растеж.

Меме криптовалутите на Base са истинско откритие в този крипто бичи цикъл. Според CoinGecko, пазарната капитализация на меме криптовалутите на Base вече надвишава $2 милиарда. При 110 милиона потребители в Coinbase, се очаква тази оценка да расте значително. Въпреки това, експертите смятат, че инвестициите и като цяло проектите са все още са в началния етап.

Например, класът активи на меме криптовалутите на Solana има 2 токена с оценка над $1 милиард и 13 токена с оценка над $100 милиона. В сравнение, класът активи на меме криптовалутите на Base има само един токен над $1 милиард и само 3 токена над $100 милиона.

Посетете Base Dawgz

Сцената е готова за нов токен, който да отговори на нарастващото търсене на високопотенциални меме криптовалути на Base и $DAWGZ може да бъде този токен.

Взимайки предвид, че Brett – водещият меме токен на Base – се е увеличил с над 180% през последния месец, Base Dawgz може да привлече значително внимание като следващата криптовалута с потенциал за експлозивен растеж.

$DAWGZ е не само роден за веригата Base, но е и многоверижен мемекойн. Новият мемекойн ще бъде достъпен и на Solana, Ethereum, Binance Smart Chain и Avalanche.

Уебсайтът на проекта подчертава мултиверижната визия с мисията си да “предлага безпроблемна интероперативност между множество блокчейни, осигурявайки ви възможността да се движите свободно в децентрализирания свят без ограничения.”

Какво е Base Dawgz?

Base Dawgz не е обикновена меме криптовалута без полза, разчитаща само на шум за растежа си. Вместо това, тя се стреми да се утвърди като водеща меме криптовалута на Base благодарение на своята иновативна полза.

Например, Base Dawgz въвежда новата концепция share-to-earn, начин за инвеститорите да печелят безплатна криптовалута. Те могат да споделят съдържанието на Base Dawgz в социалните медии в замяна на точки, които могат да бъдат конвертирани в $DAWGZ токени след завършването на предварителната продажба.

Освен това, инвеститорите могат да стейкват своите притежания по време на предварителната продажба и да натрупват пасивен доход. Заслужава да се отбележи, че функцията за стейкинг по време на предварителната продажба е налична само на Ethereum веригата.

Base Dawgz е отделил значителни 20% от своето предлагане на токени за стейкинг програмата и още 15% за допълнителни награди за общността.

Благодарение на мултиверижния си статус, инвеститорите могат да купуват мемекойна на пет различни вериги и да се възползват от всички особености, които всяка верига предлага.

Токенът $DAWGZ е наличен в момента на цена от $0.00479. Въпреки това, тази цена ще се увеличи след малко повече от 5 дни, което стимулира ранните купувачи.

Какви са основните предимства на Base Dawgz?

Основните предимства на BaseDawgz включват неговия мултиверижен статус, който позволява на инвеститорите да купуват и използват токена на различни блокчейни като Solana, Ethereum, Binance Smart Chain и Avalanche. Иновацията на проекта обаче се проявява чрез концепцията share-to-earn, където потребителите могат да печелят безплатни токени $DAWGZ, споделяйки съдържание в социалните медии. 

Стейкинг функцията предлага пасивен доход по време на предварителната продажба. Но това дори не е най-големия бонус, ако инвестирате в Base Dawgz.

Малко хора споменават голямото предимство – използването на афилиейт линк, който дава 10% от инвестициите на привлечените приятели. Това създава хайп, водещ до потенциално по-висока цена и повече безплатни токени. Анализатори смятат, че тази афилиейт стратегия дава шанс за бърз растеж на токена.

Посетете Base Dawgz


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

2.5% от населението на света са потребители на борсата Binance 

София, 18 юни, 2024 – Все по-голямо доверие в дигиталните активи и блокчейн технологиите и стабилно представяне на крипто сектора от началото на годината досега – това отчитат от Binance, водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи в света.

18.06.2024 14:46 2 мин. четене

Bitget регистрира най-високия приток на капитал, а откритият интерес нарасна с 39.2% през май, достигайки $9.74 милиарда

Виктория, Сейшели, 18 юни 2024 г. – Bitget, водещата световна борса за криптовалути и Web3 компания, преодоля май с устойчивост, запазвайки позицията си на водеща борса за деривати с най-висок приток на капитал сред централизираните борси и устойчив ръст на отворения интерес.

18.06.2024 14:18 3 мин. четене

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

18.06.2024 12:01 4 мин. четене

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

18.06.2024 9:50 7 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.