НАЧАЛО Прессъобщения

DOGE тематиката отново е явление сред криптовалутите, блокчейн играта PlayDoge мина $1.5 милиона

03.06.2024 17:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DOGE тематиката отново е явление сред криптовалутите, блокчейн играта PlayDoge мина $1.5 милиона

Dogecoin, Shiba Inu и Floki полека-лека се възстановяват след слабата изминала седмица, докато новата крипто игра PlayDoge препуска в своята продажба и вече скочи с близо 10% от старта си.

Изображение: Jane Doe/Shutterstock

За разлика от много меме криптовалути, $PLAY няма да бъде единствено забавен актив, а ще предлага и реални ползи за своите потребители. PlayDoge съчетава иновативния модел “играй, за да спечелиш” с класически 8-битови графики, където играчите се грижат за своите виртуални Doge домашни любимци. 

Освен забавлението, играчите могат да печелят $PLAY токени, които имат стойност в реалния свят и могат да се обменят на крипто пазара, предоставяйки финансови стимули и реална полезност.

Купете PlayDoge

Началният голям интерес показва знаци на устойчивост

Началният голям интерес към PlayDoge показва знаци на устойчивост, като проектът продължава да привлича внимание и средства. След като на 31 май PlayDoge събра над $500,000, само четири дни по-късно събраните средства вече достигат $1.5 милиона. Този значителен ръст демонстрира силен интерес и доверие от страна на инвеститорите, които виждат потенциал в уникалната комбинация от меме криптовалута и блокчейн игра.

Числата говорят сами за себе си – над 82.4 милиона $PLAY токени вече са стейкнати, което показва, че инвеститорите активно участват и вярват в дългосрочния успех на проекта. Освен това, ръстът в последователите е впечатляващ, като те вече надхвърлят 1,200 само в рамките на няколко дни. Това подчертава нарастващата популярност на PlayDoge сред крипто ентусиастите и геймърите.

Тематиката на Tamagotchi изглежда е ключова за успеха на PlayDoge. Играта не само привлича носталгични геймъри, но и предлага реални ползи чрез модела “играй, за да спечелиш”. Играчите могат да се забавляват, докато се грижат за своите виртуални домашни любимци, и да печелят $PLAY токени, които имат стойност в реалния свят. Това съчетание на забавление и финансови стимули прави PlayDoge атрактивна инвестиция, която има потенциал да постигне устойчив успех в дългосрочен план.

Какви са изгледите за успех и може ли $PLAY да стане новия The Sandbox?

Изгледите за успех на PlayDoge са обещаващи, особено в контекста на нарастващия интерес към блокчейн игрите. Докато някои сравняват PlayDoge с проекти като The Sandbox, истината е, че концепцията му е по-близка до Axie Infinity и Ethermon. Играта съчетава грижата за виртуални домашни любимци с модел “играй, за да спечелиш”, което привлича както геймъри, така и крипто ентусиасти. Според данни от DappRadar, има 2.1 милиона активни портфейли в индустрията, което подчертава значителния и нарастващ интерес към блокчейн игрите.

Примерите с Pixels, които имат над 1.1 милиона потребители, от които 320,000 са активни всеки ден, показват, че съществува голям потенциал за успех в тази индустрия. PlayDoge има всички предпоставки да привлече значителна база от потребители със своята уникална комбинация от забавление и финансови стимули. Според експерти, играта има потенциал да достигне около 30-50 хиляди месечни потребители, което би било значителен успех за проект от този тип и би донесло големи ползи за ранните инвеститори.

Неговата концепция и нарастващото внимание към блокчейн игрите му дават сериозни шансове за успех. Ако проектът успее да привлече и задържи стабилна база от активни потребители, може да се превърне в значим играч на пазара. Ранните инвеститори, които се включат сега, имат потенциала да извлекат значителни печалби, ако PlayDoge успее да реализира своя потенциал.

Купете PlayDoge

Как да купя PlayDoge по време на предпродажбата?

Ако ви харесва концепцията на крипто играта и искате да се наслаждавате, или просто искате потенциално да направите добри печалби, ако проектът изригне, то в следващите стъпки ще ви покажем как да закупите $PLAY токени

  1. Посетете сайта: Отидете на официалния уебсайт на PlayDoge.
  2. Свържете своя крипто портфейл: Логнете се и свържете вашия крипто портфейл (например MetaMask).
  3. Изберете количество: Въведете броя токени, които искате да закупите.
  4. Завършете транзакцията: Потвърдете покупката и завършете транзакцията

Купете PlayDoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 18:00 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 15:00 4 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Shiba Inu и Solana във възход: Защо Furrever Token е скритият скъпоценен камък на 2024 г.

 ?

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, Shiba Inu и Solana отбелязват значителен растеж на годишните графики, привличайки вниманието на инвеститори и ентусиасти.

14.06.2024 12:02 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.