Home

Към коя криптовалута да се насоча? – най-добрите 10 валути за 2022

01.11.2022 9:30 8мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Към коя криптовалута да се насоча? – най-добрите 10 валути за 2022

Ето едно сравнение за някои от най-добрите 10 криптовалути в инвестиционно отношение тази година. Криптовалутите с най-добрите цени, които могат да осигурят 10Х възвръщаемост

Инвестиции в криптовалути – Най-добрите 10 криптовалути, в които да инвестирате през 2022 

Инвестирането в криптовалути е една от най-нашумелите теми в момента, сред търговците на активи и крипто ентусиастите. За да закупите правилната криптовалута спрямо вашата инвестиционна стратегия, в тази статия сме подготвили списък с едни от най-добрите криптовалути, в които да инвестирате. Ще се опитаме да намерим отговора на въпроса – “Към коя криптовалута да се насоча през 2022?” 

Крипто проектите, които са изброени в този списък, имат потенциал за растеж и масово приемане на финансовите пазари, но също така предлагат и функционалност в други области на икономиката като облачни изчисления и децентрализирани финанси. 

Някои криптоинвеститори дори смятат, че някои от тези проекти имат потенциала в бъдеще да се превърнат в най-добрите криптовалути на пазара. 

Кои криптовалути заслужават внимание през 2022 – списък с един от най-добрите 10 криптовалути 

 

 1. Dash 2 Trade  – Най-добрата крипто платформа за анализ и социална търговия 
 2. IMPT – Най-доброто крипто с програма за компенсиране на въглеродните емисии 
 3. Calviar.io – Нова предварителна продажба на крипто с вълнуващ фантастичен Play-to-Earn елемент 
 4. Tamadoge – Много добра меме криптовалута, в която да инвестирате 
 5. Battle Infinity – Една от най-добрите нови криптовалута за инвестиция в Метавселенски иновативни игри 
 6. Lucky Block – Инвестирайте в Web 3.0 платформа за лотарийни игри, която вече генерира приходи 
 7. Crypto Snack – Най-добрият iGaming токен за инвестиране 
 8. DeFi Coin – DEX платформа, която се стреми да се конкурира с Pancakeswap 
 9. The Sandbox – Инструменти ускоряващи изграждането и имплементирането на игри от типа Play-to-Earn (играй, за да спечелиш) 
 10. Етериум – Платформата за смарт договори, считана за номер 1 в това отношение.

Купи Dash 2 Trade 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.


Анализ на най-добрите 10 криптовалути, които да разгледате през 2022 

 1. Dash 2 Trade  – Най-добрата крипто платформа за анализ и социална търговия  

Dash 2 Trade е чисто нов крипто проект, чиито разработчици се стремят да създадат платформа на световно ниво, която да предлага на инвеститори множество инструменти за крипто анализи и социална търговия. Някои от функциите, които този проект ще предлага, са сигнали за търговия, анализ на активите по техния блокечейн и инструменти, които ще помогнат на потребителите да се възползват от всички инвестиционни възможности. 

Проекта вече има изградена общност от над 70,000 търговци и предлага обещаващ план за надграждане. Още по-добрите новини са, че Dash 2 Trade е във фаза на предварителна продажба, като можете да закупите един D2T токен на цена от само 0.0476 USDT! 

 

Купи Dash 2 Trade 

 1. IMPT – Конкуретен проект с висок потенциал, с програма за компенсиране на въглеродните емисии 

Инвестирането във въглеродни кредити представлява закупуване на разрешително от компания, която премахва 1 тон въглероден диоксид от атмосферата. IMPT е нов проект, който се стреми да редуцира въглеродния отпечатък на човек чрез инвестиция в криптовалутата и въглеродните кредити от пазара на IMPT. 

Този проект се очертава като конкурентен, тъй като вече е успял да създаде партньорства с над 10,000 от най-успешните бизнеси в света. След правилното използване на своите въглеродни кредити, търговците в платформата могат да получат единствени по рода си NFT колекционерски активи, създадени от професионални артисти. 

Сега е добър момент да се разгледа този алткойн – един от малкото с иновативна идея. По време на предварителната продажба, която се провежда в момента, един IMPT токен се търгува около $0.0180. 

 

Купи IMPT сега 

 1. Calviar.io – Нова предварителна продажба на крипто с вълнуващ Play-to-Earn елемент

Идеята на този нов и иновативен крипто проект с фантастична тематика, е да забърза интеграцията на крипто като предлага на потребителите си забавна игра с карти тип Play-to-Earn. 

Играта ще бъде достъпна както за компютър, така и за мобилни устройства като играчите ще могат да избират измежду безплатна и P2E версия. Платената версия определено е интригуваща опция и предлага множество инвестиционни възможности. В случай че решите да инвестирате в проекта, ще получите достъп до пазар за NFT, продажби и подобрения на уникални карти, система за стипендии и много други бонуси. 

Предварителната продажба вече е в ход и можете да закупите 100 RIA  (токенът на Calviar.io) само за 1 USDT. Тази цена ще е достъпна само за кратко време, а после ще скочи до 1 USDT за 80 токена. 

 

Купи Calviar сега 

Web 3.0 криптовалути за инвестиция през 2022 

 1. Tamadoge – Обещаваща меме криптовалута

Популярните меме токени Dogecoin и Shiba Inu разтресоха криптопазара миналата година като търговците натрупаха сериозни печалби от този тип инвестиции. 

Въпреки това тези проекти предлагат минимална функционалност, затова възникнаха нови проекти като Tamadoge, P2E игра с многофункционален токен, който може да е много перспективен проект за 2022 г. 

Предварителната продажба на Tamadoge приключи много по-бързо отколкото бе предвидено и печалбите продължиха да растат след публикуването на TAMA на борсите OKX, BitMart и Uniswap. Доказателство за успехите на този иновативен меме крипто проект е че токенът достигна ценови връх от $0.089, почти 900% печалби за инвеститори, включили се в предварителната продажба. 

 

Купи Tamadoge през OKX 

 1. Battle Infinity (IBAT) – Може би най-перспективната от всички нови криптовалути 

Сред хилядите крипто проекти, нашата селекция за най-добрата криптовалута на пазара в момента е Battle Infinity. Разработчиците се стремят да създадат екосистема, изградена изцяло с помощта на технологията за метавселена. 

В метавселената на Battle Infinity, играчите създават уникални аватари, с които да се включат в игрите, за да спечелят награди, което е добра мотивация за инвестиция в проекта.

В деня на листване, цената на токена IBAT нарастна с над 700% от пред-продажната си цена, достигайки пазарна капитализация от $60 милиона. 

 

Купи Battle Infinity сега 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Статията не представлява инвестиционен съвет.


 1. Lucky Block (LBLOCK) – Използване на NFT и блокчейн технология  за създаване на крипто игри 

Lucky Block е нова платформа за крипто игри, която има за цел да революционизира глобалната лотарийна индустрия, чрез въвеждане на иновации около тегленията на награди, раздаването на подаръци и игрите “играй, за да спечелиш”. 

Освен това, проектът се стреми да разреши проблеми в индустрията като минимална прозрачност на услугите и липса на доверие в текущите лотарийни игри. Подриването на лимитите, поставени от централизираните оператори, чрез имплементирането на силата на децентрализираните мрежи “Web 3.0” е това, което прави Lucky Block добра възможност. Ако си задавате въпроса как да инвестирам в крипто, V2 токенът може да бъде закупен от MEXC и Gate.io, като още листвания са в процес на подготовка. 

 

Купи Lucky Block сега 

 1. Crypto Snack – Гейминг токен с висок потенциал 

В гейминг сферата, Crypto Snack е добър токен за 2022 г., поради мрежата от партньорства, която проектът вече е изградил. Това е най-бързо разрастващият се токен за гейминг в света и се очаква да стане водещ токен в секторите на онлайн казината и игрите. Това което прави Crypto Snack интересна алтернатива е фактът, че токенът вече е интегриран в 300 различни уебсайта за гейминг и над 800 онлайн бизнеса! 

В момента можете да закупите токени SNACK от платформите на PancakeSwap и XT.com, като разработчиците планират да листнат токена и на други борси в близкото бъдеще. 

Най-добрата DeFi криптовалута през 2022 

 1. DeFi Swap and DeFi Coin (DEFC) – Децентрализирана търговия

Търговия с криптовалути в сферата на децентрализираните финанси предлага сериозен потенциал за развитие. Разработчиците на DeFi Swap и тяхното DEX приложение за децентрализиран обмен имат за цел да премахнат традиционната и остаряла централизирана банкова система и да революционизират сферата с помощта на крипто и блокчейн технологията. 

Монетата на проекта наречена DeFi Coin отбеляза ценови ръст от 462% за период от само 14 дена, като се очаква още по-голяма възвръщаемост, когато DeFi Swap стартира набор от полезни функции за потребителите, като автоматични пулове за ликвидност. 

 

Купи крипто oт eToro сега 

Metaverse и NFT крипто през 2022 

 1. The Sandbox (SAND) – Метавселена и платформа за монетизиране на цифрови активи за игри 

Иновативната технология може да предложи значителни възможности. Инвестиция в платформата Sandbox ви дава достъп до екосистема, в която можете да се включите в конкурентна игрова среда,  да създавате аватари и да монетизирате своите дейности с помощта на дигитални активи като NFT токени и родния токен на проекта SAND. 

Потребителите могат да използват получените NFT-та, за да докажат собственост върху техните цифрови активи, да се включат в забавни игри и да търгуват на световния пазар. Инструменти на Sandbox като Game Maker, допълнително засилват интереса и ангажираността на играчите. 

 1. Етериум (ETH) – Блокчейн мрежа с функционалност за смарт договори 

Етериум е втората най-популярна криптовалута и също така втората по пазарна капитализация, а функционалността на проекта в блокчейн технологията и съвместимостта с NFT продукти дори кара крипто разработчиците на децентрализирани приложения да използват тази мрежа. 

Уникалните смарт договори на мрежата на Етериум изграждат основата на тези приложения. С помощта на смарт договори, транзакциите се извършват по децентрализиран начин, като се премахва нуждата от посредник. 

Според последните прогнози за Етериум, определено има потенциал за ценови растеж.

 

Купи Етериум oт eToro сега 


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Топ 3 Web3 криптовалути 


Заключение 

Цените на крипто пазара в момента са изключително волатилни, което прави въпроса “в коя криптовалута да инвестирам през 2022“ много сложен и чувствителен към толерантността на дадения инвеститор към риск. 

Има много различни мнения за това кога цените на крипто активите ще достигнат истинското си дъно. 

Не е изключен и потенциалът за растеж в бъдеще и вие бързо можете да станете пълни или частични собственици, като посетите сайта на един от най-добрите брокери за търговия през 2022 г. – eToro, където ще намерите множество разнообразни опции за инвестиция в криптовалута! 

 

Купи крипто oт eToro сега 

Често задавани въпроси 

Как и къде да инвестирам пари в криптовалути? 

Инвестирането в криптовалути е изключително лесен процес, който единствено изисква да направите регистрация в реномиран крипто брокер и да изберете точно кой крипто актив да закупите. 

Какви са последните прогнози за цените на криптовалутите през 2022? 

Много крипто инвеститори смятат, че пазарът на криптовалути изглежда обещаващо, поради разнообразните функционалности, като децентрализирано финансиране, които различните проекти предлагат.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Скандал с търговия с вътрешна информация: Меме токени скачат след опита за убийство на Тръмп

След покушението срещу Доналд Тръмп на 13 юли крипто пазарът отбеляза рязък ръст на меме монетите като $FIGHT.

18.07.2024 10:00 1мин. четене

State Street обмисля въвеждането на стабилна монета

State Street Corporation, известна компания за финансови услуги, активно обмисля въвеждането на стабилна монета и депозитен токен като част от стратегията си за рационализиране на разплащанията с помощта на блокчейн технологията.

18.07.2024 7:00 1мин. четене

Cardano се сблъсква с мечи настроения въпреки предстоящата актуализация

Компанията за крипто анализи Santiment съобщи, че Cardano (ADA) преживява най-високото си ниво на мечи настроения от повече от година насам, като трейдърите до голяма степен отхвърлят криптовалутата.

17.07.2024 19:00 2мин. четене

Крипто платформа разширява опциите за BTC и ETH в навечерието на изборите в САЩ през 2024 г.

Deribit пуска опции за BTC и ETH, чийто срок изтича на 8 ноември 2024 г., преди президентските избори в САЩ.

17.07.2024 17:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.