НАЧАЛО Алткойни

Над $1 милиард в Етериум напусна крипто борсите

11.02.2024 10:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Над $1 милиард в Етериум напусна крипто борсите

Tази седмица се наблюдаваше значителна промяна в движението на Етериум (ETH), тъй като големи количества се теглят от централизираните борси, което предполага потенциално намаляване на натиска от продажби на пазара на ETH, според прозренията на фирмата за крипто анализи IntoTheBlock.

Лукас Аутумуро, ръководител на изследователската дейност на IntoTheBlock, извърши задълбочен анализ, фокусиран върху нетните потоци на Етериум. Тази метрика проследява потока на ETH във и извън централизираните крипто борси, като изчислява разликата между тегленията и депозитите.

Аутумуро подчерта, че през разглеждания период от централизираните борси е излязла зашеметяваща сума, надхвърляща $1 милиард в Етериум. Освен това мрежовите такси на ETH, които са показателни както за готовността за харчене, така и за търсенето на активи, отбелязаха солиден скок от над 30%.

Успоредно с това Биткойн (BTC) също отбеляза спад в броя си на централизираните борси, като нетните изходящи потоци възлязоха на $300 милиона. Тази тенденция отбеляза отклонение от предходния осемседмичен модел на приток. Забележително е, че мрежовите такси на Биткойн нараснаха с над 50% в рамките на същия период от време.

Историческите данни сочат, че същественото увеличение на притока на борсата обикновено корелира със среден спад на цените на криптоактивите от 5%, според проучване от 2021 г. на Santiment.

Към момента на писане на статията ETH се оценява на $2,512, което отразява увеличение от 2.64% през последните 24 часа, запазвайки позицията си на втория по големина криптоактив по пазарна капитализация.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

SEC отлага решението си за Етериум ETF на BlackRock

Според последните актуализации Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) е решила да забави отговорът на искането на BlackRock за спот Етериум ETF.

05.03.2024 13:00 1 мин. четене

Dogecoin: Китовете се активизират, изпращайки десетки милиони към топ крипто борсите

Whale Alert, известна компания за проследяване на значителни движения на криптовалути, идентифицира близо дузина значителни трансакции с Dogecoin на Coinbase, водещата американска борса за криптовалути.

05.03.2024 10:00 2 мин. четене

Цената на тази меме криптовалута може сериозно да се срине тази седмица

Pepe (PEPE) се превърна в отличник на пазара на криптовалути, като отбеляза значителни печалби както на дневна, така и на седмична база.

05.03.2024 7:00 2 мин. четене

Прогноза за бъдещето на AI криптовалутата Worldcoin от ChatGPT

Worldcoin (WLD) претърпя спад от над 1.7% през последните 24 часа след съобщенията, че Илон Мъск е започнал съдебни действия срещу монетата OpenAI.

04.03.2024 22:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.