НАЧАЛО Биткойн

Наблюдава се рекорден отлив на Биткойн от борсите – какво означава това?

април 15, 2022 16:40 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Наблюдава се рекорден отлив на Биткойн от борсите – какво означава това?

Тъй като Биткойн (BTC) се търгува около $40,000, мнозина се чудят дали мечата тенденция ще продължи или най-накрая ще пробие на зелено и ще продължи възхода си.

Един от факторите, които биха могли да дадат представа за бъдещата посока на цената на водещия дигитален актив, е неговият поток от и до борсите за криптовалути, а Биткойн наскоро наблюдава огромен отлив.


По-конкретно, 25,878 или $1.04 милиарда в BTC са напуснали крипто борсите за 24 часа, което е най-голямата разлика между изходящия поток и притока за пет седмици, според графика, споделена от платформата Santiment на 14-ти април.


Според туита на платформата:


Исторически, големи количества BTC, които се преместват от борси, водят до покачване на цените, като се имат предвид няколко дни, за да се задържи моделът.С други думи, ако голямото изтичане на Биткойн продължи през следващите няколко дни, увеличението на цената може да се окаже неизбежно.


Междувременно мнозина са много оптимисти за бъдещето на Биткойн. Както CryptoDnes отрази, основателят на кредитора за криптовалута Nexo, предполага, че цената му може да достигне $100,000 през следващите 12 месеца.

Неговото мнение е близко до това на главния изпълнителен директор на Celsius Network Алекс Машински, който вярва, че крипто ще се справят добре в рецесията, която очаква през следващата година. Той посъветва да се продават акции и да се купува повече Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Твърде късно ли е да закупите Биткойн преди 2023?

Биткойн все още диктува модата в крипто света. Но дали си струва да купите сега? Има ли нови проекти на хоризонта? Нека видим в тази статия.

декември 8, 2022 17:19 1 мин. четене

Биткойн: Въпреки забраната, Китай още е движеща сила в пространството

Въпреки че Китай започна да ограничава използването на криптовалути, най-вече на Биткойн (BTC), още през 2013 г., оттогава страната неволно придоби и запази статута на тих крипто кит.

декември 8, 2022 13:55 1 мин. четене

Биткойн обезпечението на Binance вдъхва доверие на пазара

Според световната одиторска компания Mazars гигантът криптоборсата Binance има достатъчно резерви, за да подкрепи Биткойните (BTC) на своите потребители.

декември 8, 2022 12:40 1 мин. четене

Биткойн: Вижте колко са реализираните загуби на инвеститорите

След тазгодишния срив на криптопазарите много от инвеститорите, както тези на дребно, така и институционалните намалиха експозицията си към Биткойн или напълно избягаха от позициите си.

декември 8, 2022 7:37 1 мин. четене