НАЧАЛО Биткойн

Наблюдава се рекорден отлив на Биткойн от борсите – какво означава това?

април 15, 2022 16:40 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Наблюдава се рекорден отлив на Биткойн от борсите – какво означава това?

Тъй като Биткойн (BTC) се търгува около $40,000, мнозина се чудят дали мечата тенденция ще продължи или най-накрая ще пробие на зелено и ще продължи възхода си.

Един от факторите, които биха могли да дадат представа за бъдещата посока на цената на водещия дигитален актив, е неговият поток от и до борсите за криптовалути, а Биткойн наскоро наблюдава огромен отлив.


По-конкретно, 25,878 или $1.04 милиарда в BTC са напуснали крипто борсите за 24 часа, което е най-голямата разлика между изходящия поток и притока за пет седмици, според графика, споделена от платформата Santiment на 14-ти април.


Според туита на платформата:


Исторически, големи количества BTC, които се преместват от борси, водят до покачване на цените, като се имат предвид няколко дни, за да се задържи моделът.С други думи, ако голямото изтичане на Биткойн продължи през следващите няколко дни, увеличението на цената може да се окаже неизбежно.


Междувременно мнозина са много оптимисти за бъдещето на Биткойн. Както CryptoDnes отрази, основателят на кредитора за криптовалута Nexo, предполага, че цената му може да достигне $100,000 през следващите 12 месеца.

Неговото мнение е близко до това на главния изпълнителен директор на Celsius Network Алекс Машински, който вярва, че крипто ще се справят добре в рецесията, която очаква през следващата година. Той посъветва да се продават акции и да се купува повече Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Сенатор от САЩ: Биткойн (BTC) не може да бъде спрян

Сенаторът от Уайоминг, САЩ Синтия Лумис намекна, че Биткойн (BTC) може да реши съществуващите предизвикателства във финансовия сектор.

септември 29, 2022 9:59 1 мин. четене

Ръст в обема на търговия с Биткойн (BTC) на Binance

Внимателен поглед върху активността на транзакциите с Биткойн (BTC) в Binance показва защо напоследък се търгуват огромни обеми.

септември 29, 2022 8:05 1 мин. четене

Биткойн: Достигнали сме дъно, твърди Марк Юско

Основателят и главен изпълнителен директор на Morgan Creek Capital Management, Марк Юско смята, че криптовалутите вече са преживели най-лошото от мечия пазар, когато Биткойн (BTC) се свлече близо до $17,000 този месец.

септември 28, 2022 22:01 1 мин. четене

Нови върхове на хеширащата мощност на Биткойн

Конкуренцията между крипто копачите продължава да расте на фона на текущата цена на Биткойн (BTC), която се държи под $20,000. Вследствие на това хашрейтът на BTC достигна нов рекорден връх.

септември 28, 2022 8:49 1 мин. четене