НАЧАЛО Други

На 16 януари стартира безплатно обучение от Finance Academy!

декември 6, 2022 18:28 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
На 16 януари стартира безплатно обучение от Finance Academy!

Започва обновеното издание на програмата по Инвестиции и допълнителни доходи на Finance Academy!

Програмата стартира с безплатен въвеждащ курс „Основи на инвестициите“, който ще изгради умения и знания, с които всеки може да организира личните си финанси, да навлезе в света на инвестициите и да изгради дългосрочно богатство.

Финансовата академия създава възможности от ново поколение в сферата на инвестициите, личните финанси, допълнителните доходи, предприемачеството и бизнеса. Организацията работи върху повишаване на стандарта и финансовата грамотност на българите чрез достъпно онлайн образование с изцяло практическа насоченост. За по-малкко от 2 години през академията преминаха над 12,000 курсисти, а средната оценка от обученията е 5.71 от 6.

Finance Academy си партнира с доказани лектори-практици с локален и международен дългогодишен опит, които споделят опита и уменията си с хиляди курсисти. Сред водещите имена са Валентин Михов, съосновтел на инвестиционния фонд Finexify, Борис Павлов, изпълнителен директор и основател на FlatManager – най-голямата компания за управление на краткосрочни наеми в България, Георги Вулджев, дългогодишен финансов анализатор и експерт, Вяра Стефчева – изпълнителен директор на Zahara Consult и други.

Академията предлага модерна алтернатива на традиционното образование и цели да създаде възможност за всеки човек да постигне финансова стабилност и по-висок стандарт на живот.

Програмата по Инвестиции и допълнителни доходи обяснява основни техники, методи и инструменти за изграждане на личен финансов план, успешно инвестиране в недвижими имоти, криптовалути, акции, P2P, взаимни фондове, злато и благородни метали, както и изготвяне и реализиране на цялостна инвестиционна стратегия за постигане на дългосрочни финансови цели. Курсистите на академията ще имат възможност да се запознаят и с начините, чрез които могат да изкарват допълнителни доходи онлайн и офлайн. Това е водещата и детайлна обучителна програма за начинаещи и непрофесионалисти в света на парите, представена на разбираем език, която включва много демонстрации и практически занятия.

Георги Захариев, основател и лектор във Finance Academy, споделя:

Обучението ще позволи на хора, които нямат предишен опит да влязат в света на парите с ясни примери и насоки. Целта ни е да помогнем на всеки българин, който иска да живее по-добре в тежката икономическа среда, в която се намираме. Без значение какъв е вашия образователен и работен опит, ние сме подготвили разбираеми, практически лекции на достъпен език за всички.“

Може да се запишете безплатно тук.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

FTX: Банкман-Фрийд може да е използвал клиентски средства, за да инвестира в неясна фирма

Американските прокурори твърдят, че инвестицията на Сам Банкман-Фрийд (SBF) в Modulo вероятно е била направена с помощта на незаконно присвоени пари от депозити на клиентите.

януари 27, 2023 16:21 2 мин. четене

Yuga Labs няма регистрирани авторски права за Bored Ape Yacht Club

Според информацията от съдебни документи по делото между Райдър Рипс и Yuga Labs, компанията майка на Bored Ape Yacht Club (BAYC) няма регистрирани авторски права за изображенията в NFT колекцията си.

януари 27, 2023 14:17 2 мин. четене

Роднините на Сам Банкман-Фрийд не сътудничат на FTX за разследването

Някои от близките роднини на Сам Банкман-Фрийд не сътрудничат на разследването свързано с FTX и според адвокатите на компанията трябва да бъдат разпитани в съда.

януари 27, 2023 12:30 2 мин. четене

Роджър Вер дължи $20 милиона на Genesis

Роджър Вер обвинен в неизпълнението на задължения към Genesis в размер на $20 милиона.

януари 27, 2023 9:59 2 мин. четене