НАЧАЛО Други

На 16 януари стартира безплатно обучение от Finance Academy!

декември 6, 2022 18:28 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
На 16 януари стартира безплатно обучение от Finance Academy!

Започва обновеното издание на програмата по Инвестиции и допълнителни доходи на Finance Academy!

Програмата стартира с безплатен въвеждащ курс „Основи на инвестициите“, който ще изгради умения и знания, с които всеки може да организира личните си финанси, да навлезе в света на инвестициите и да изгради дългосрочно богатство.

Финансовата академия създава възможности от ново поколение в сферата на инвестициите, личните финанси, допълнителните доходи, предприемачеството и бизнеса. Организацията работи върху повишаване на стандарта и финансовата грамотност на българите чрез достъпно онлайн образование с изцяло практическа насоченост. За по-малкко от 2 години през академията преминаха над 12,000 курсисти, а средната оценка от обученията е 5.71 от 6.

Finance Academy си партнира с доказани лектори-практици с локален и международен дългогодишен опит, които споделят опита и уменията си с хиляди курсисти. Сред водещите имена са Валентин Михов, съосновтел на инвестиционния фонд Finexify, Борис Павлов, изпълнителен директор и основател на FlatManager – най-голямата компания за управление на краткосрочни наеми в България, Георги Вулджев, дългогодишен финансов анализатор и експерт, Вяра Стефчева – изпълнителен директор на Zahara Consult и други.

Академията предлага модерна алтернатива на традиционното образование и цели да създаде възможност за всеки човек да постигне финансова стабилност и по-висок стандарт на живот.

Програмата по Инвестиции и допълнителни доходи обяснява основни техники, методи и инструменти за изграждане на личен финансов план, успешно инвестиране в недвижими имоти, криптовалути, акции, P2P, взаимни фондове, злато и благородни метали, както и изготвяне и реализиране на цялостна инвестиционна стратегия за постигане на дългосрочни финансови цели. Курсистите на академията ще имат възможност да се запознаят и с начините, чрез които могат да изкарват допълнителни доходи онлайн и офлайн. Това е водещата и детайлна обучителна програма за начинаещи и непрофесионалисти в света на парите, представена на разбираем език, която включва много демонстрации и практически занятия.

Георги Захариев, основател и лектор във Finance Academy, споделя:

Обучението ще позволи на хора, които нямат предишен опит да влязат в света на парите с ясни примери и насоки. Целта ни е да помогнем на всеки българин, който иска да живее по-добре в тежката икономическа среда, в която се намираме. Без значение какъв е вашия образователен и работен опит, ние сме подготвили разбираеми, практически лекции на достъпен език за всички.“

Може да се запишете безплатно тук.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Дългът на САЩ скочи с още $240 милиарда – Робърт Кийосаки отправи предупреждение за икономиката

Робърт Кийосаки, известен с книгата си “Богат татко, беден татко”, подчерта неотложната заплаха от нарастващия американски дълг, който само през ноември е нараснал с $240 милиарда.

декември 10, 2023 18:00 1 мин. четене

10 американски милиардера, които станаха още по-богати през 2023 година

Богатството на милиардерите нарасна значително през тази година благодарение на процъфтяващия фондов пазар, който се характеризира с над 20-процентно увеличение на индекса S&P 500 и над 50-процентно увеличение на Nasdaq 100 от началото на годината.

декември 10, 2023 17:00 2 мин. четене

Европа въвежда нови регулации за развитието на изкуствения интелект

Европейските законодатели постигнаха новаторско споразумение за регулиране на изкуствения интелект (AI), което проправя пътя за цялостен закон за AI в западните държави.

декември 10, 2023 16:00 2 мин. четене

БРИКС: Ето коя държава може да замести Аржентина като нов член на съюза

По време на годишната среща на върха на БРИКС 2023 алиансът обяви разширяване на дейността си с участието на шест държави. 

декември 10, 2023 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.