НАЧАЛО Алткойни

Мрежата на Tron надхвърли 4 милиарда транзакции

октомври 10, 2022 19:52 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мрежата на Tron надхвърли 4 милиарда транзакции

Пазарната капитализация на пазара на криптовалути е твърдо под заветната граница от $1 трилион, но някои от активите му, като TRON отбелязват ръст на цените.

Общият брой на транзакциите в блокчейна на TRON (TRX) наскоро надхвърли 4 милиарда, добавяйки 4,816,896 транзакции само през последните 24 часа от момента на писане на статията.

Също така трябва да се отбележи, че общата блокирана стойност (TVL) на TRON е надхвърлила $12,4 милиарда, а броят на създадените в мрежата акаунти е достигнал над 115 милиона.

Слухове около придобиването на Huobi

About Capital Managment ще контролира мажоритарния дял в Huobi Global. Интересно е, че се твърди, че Джъстин Сън е основният инвеститор на фонда.

Ичточници споделиха, че FTX и Джъстин Сун са осъществили първоначален контакт с основателя на Huobi –  Леон Ли Лин, който е искал да продаде мажоритарния си дял в борсата при оценка от $3 милиарда. Според слуховете FTX са подпомогнали на Сун в тази покупка.

По-късно Сун обяви в официалния си медиен акаунт в Twitter, че е назначен за член на глобалния консултативен съвет на Huobi, което беше потвърдено от самата крипто борса.

За мен е голяма чест да бъда назначен за член на глобалния консултативен съвет на @HuobiGlobal и да работя с лидери от индустрията, академичните среди и политиците, за да помогна за насочването и развитието на тази иновативна, жизнена и устойчива организация в нейната най-нова глава на глобална експанзия. Напред с пълна сила.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: На каква цена може да се търгува актива до 2 години?


Анализ на цената на TRON

След като слуховете за придобиването започнаха да се разпространяват, цената на токена TRX се е вдигнала. Към момента на публикуване възлиза на $0.0639, което представлява увеличение от 2.53% през последните 24 часа. Пазарната капитализация на TRX е $5,905,488,315, което го прави 15-ия по големина токен по този показател.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP: Рекордна активност в мрежата – какво означава това?

През изминалия уикенд, докато по-голямата част от крипто пазара показа признаци на възстановяване, XRP се открои с ръст на цената до $0.50, тъй като бичите настроения надделяха над мечите тенденции.

май 30, 2023 16:30 2 мин. четене

Защо институциите могат да започнат да прехвърлят $100 милиона в IEO на Tradecurve (TCRV)

С пускането на Биткойн ентусиастите видяха ползата от наличието на децентрализирана система за транзакции на стойност, която не разчита на централизирана институция.

май 30, 2023 15:54 3 мин. четене

Медицинската сестра, която спечели $1.3 милиона от дела на Илон Мъск в Twitter, купува токени от предварителна продажба на Tradecurve (TCRV)

Попитайте медицинската сестра, която спечели над $1.3 милиона от закупуването на акции на Twitter и тя ще ви каже, че инвестирането в обещаващи проекти е идеалният начин за придобиване на дългосрочни печалби. 

май 30, 2023 15:02 3 мин. четене

Показва ли GALA, че GameFi умира? AI криптовалутите ли са следващите скъпоценни камъни на бичия пазар?

GameFi индустрията се описва основно като връзка между традиционните и децентрализираните екосистеми за игри. Индустрията изигра съществена роля за привличане на вниманието на хората. 

май 30, 2023 15:01 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.