НАЧАЛО Алткойни

Мрежата на Tron надхвърли 4 милиарда транзакции

10.10.2022 19:52 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мрежата на Tron надхвърли 4 милиарда транзакции

Пазарната капитализация на пазара на криптовалути е твърдо под заветната граница от $1 трилион, но някои от активите му, като TRON отбелязват ръст на цените.

Общият брой на транзакциите в блокчейна на TRON (TRX) наскоро надхвърли 4 милиарда, добавяйки 4,816,896 транзакции само през последните 24 часа от момента на писане на статията.

Също така трябва да се отбележи, че общата блокирана стойност (TVL) на TRON е надхвърлила $12,4 милиарда, а броят на създадените в мрежата акаунти е достигнал над 115 милиона.

Слухове около придобиването на Huobi

About Capital Managment ще контролира мажоритарния дял в Huobi Global. Интересно е, че се твърди, че Джъстин Сън е основният инвеститор на фонда.

Ичточници споделиха, че FTX и Джъстин Сун са осъществили първоначален контакт с основателя на Huobi –  Леон Ли Лин, който е искал да продаде мажоритарния си дял в борсата при оценка от $3 милиарда. Според слуховете FTX са подпомогнали на Сун в тази покупка.

По-късно Сун обяви в официалния си медиен акаунт в Twitter, че е назначен за член на глобалния консултативен съвет на Huobi, което беше потвърдено от самата крипто борса.

За мен е голяма чест да бъда назначен за член на глобалния консултативен съвет на @HuobiGlobal и да работя с лидери от индустрията, академичните среди и политиците, за да помогна за насочването и развитието на тази иновативна, жизнена и устойчива организация в нейната най-нова глава на глобална експанзия. Напред с пълна сила.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: На каква цена може да се търгува актива до 2 години?


Анализ на цената на TRON

След като слуховете за придобиването започнаха да се разпространяват, цената на токена TRX се е вдигнала. Към момента на публикуване възлиза на $0.0639, което представлява увеличение от 2.53% през последните 24 часа. Пазарната капитализация на TRX е $5,905,488,315, което го прави 15-ия по големина токен по този показател.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.