НАЧАЛО Алткойни

Мрежата на Tron надхвърли 4 милиарда транзакции

октомври 10, 2022 19:52 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Мрежата на Tron надхвърли 4 милиарда транзакции

Пазарната капитализация на пазара на криптовалути е твърдо под заветната граница от $1 трилион, но някои от активите му, като TRON отбелязват ръст на цените.

Общият брой на транзакциите в блокчейна на TRON (TRX) наскоро надхвърли 4 милиарда, добавяйки 4,816,896 транзакции само през последните 24 часа от момента на писане на статията.

Също така трябва да се отбележи, че общата блокирана стойност (TVL) на TRON е надхвърлила $12,4 милиарда, а броят на създадените в мрежата акаунти е достигнал над 115 милиона.

Слухове около придобиването на Huobi

About Capital Managment ще контролира мажоритарния дял в Huobi Global. Интересно е, че се твърди, че Джъстин Сън е основният инвеститор на фонда.

Ичточници споделиха, че FTX и Джъстин Сун са осъществили първоначален контакт с основателя на Huobi –  Леон Ли Лин, който е искал да продаде мажоритарния си дял в борсата при оценка от $3 милиарда. Според слуховете FTX са подпомогнали на Сун в тази покупка.

По-късно Сун обяви в официалния си медиен акаунт в Twitter, че е назначен за член на глобалния консултативен съвет на Huobi, което беше потвърдено от самата крипто борса.

За мен е голяма чест да бъда назначен за член на глобалния консултативен съвет на @HuobiGlobal и да работя с лидери от индустрията, академичните среди и политиците, за да помогна за насочването и развитието на тази иновативна, жизнена и устойчива организация в нейната най-нова глава на глобална експанзия. Напред с пълна сила.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: На каква цена може да се търгува актива до 2 години?


Анализ на цената на TRON

След като слуховете за придобиването започнаха да се разпространяват, цената на токена TRX се е вдигнала. Към момента на публикуване възлиза на $0.0639, което представлява увеличение от 2.53% през последните 24 часа. Пазарната капитализация на TRX е $5,905,488,315, което го прави 15-ия по големина токен по този показател.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Трейдърски алгоритъм показва предпочитание за тези алткойни

Алгоритъм, който отчита изключително представяне, показва предпочитания към Етериум (ETH) и три други цифрови актива с голяма капитализация в условията на несигурна търговия.

ноември 26, 2022 22:03 1 мин. четене

Dogecoin (DOGE): Повечето инвеститори са на печалба

Фирмата за криптоанализ IntoTheBlock установи, че по-голямата част от инвестиралите в Dogecoin (DOGE) са на печалба.

ноември 26, 2022 19:43 1 мин. четене

Cardano (ADA): Броят на новите адреси продължава да расте

Броят на портфейлите в мрежата на Cardano (ADA) е нараснал с над 100,000 досега през последния месец след срива на FTX.

ноември 26, 2022 18:53 1 мин. четене

Цената на XRP завършва седмицата с близо 17% скок

Услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert сподели, че през последните петнадесет часа най-активните китове са прехвърлили близо 400 милиона XRP, както между неизвестни адреси, така и от борси.

ноември 26, 2022 16:00 1 мин. четене