НАЧАЛО Биткойн

Може ли Биткойн да се върне над $30,000 до края на август?

юли 28, 2022 12:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Може ли Биткойн да се върне над $30,000 до края на август?

След трудна седмица за сектора на криптовалутите, Биткойн отново се върна над тази граница, което кара инвеститорите да се чудят какво могат да очакват до края на август.

Според прогноза на общността на CoinMarketCap, че BTC не само ще достигне ключовото психологическо ниво, но и действително ще се търгува на средна цена от $30,652 до 31 август 2022 г. – използвайки функцията „Price Estimate“, която позволява на потребителите да спекулират с бъдещите цени на криптовалутите.

Според тази прогноза цената на актива ще се увеличи с около 33% или $7,700 до края на август спрямо стойността му към момента на публикуване, като са подадени 20,492.

Редица прогнози намекват, че нещата могат да се подобрят оттук насетен. Както отразихме от CryptoDnes, стратегът на Bloomberg Майк МакГлоун смята, че Биткойн всъщност може да се представи по-добре през втората половина на годината.

В свой туит МакГлоун заяви:

Биткойн може да възвърне склонността си към превъзходство през втората половина на годината.

Дългите стокови развръзки, най-бързият спад на медта от 2008 г. насам и възстановяването на фючърса на американските облигации от най-стръмния спад спрямо 50-седмичната му средна стойност от борсовия срив през 1987 г. насам, които идват на фона на агресивното затягане на Федералния резерв, може да съвпаднат с дъното на крипто.

Също така Джей Джей Кинахан, новият главен изпълнителен директор на северноамериканския клон на брокерството IG Group, обясни, че младите инвеститори днес предпочитат да влагат парите си в криптовалути вместо в злато.

По време на предаването ‘Squawk Box’ на CNBC на 25 юли Кинахан коментира златото като инвестиционен актив.

 

Когато бях по-млад, имаше много млади хора, които търгуваха със злато, както и такива, които са били [фенове на златото] завинаги.

Мисля, че това, което се случи, е, че много от по-младите инвеститори насочиха тези пари към криптовалути, като Биткойн, Етериум, каквото и да е.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Бичият пазар започна – твърди PlanB

Популярният анализатор с псевдоним „PlanB“ актуализира Биткойн (BTC) прогнозата си, след като криптовалутата стартира годината със силно рали.

февруари 4, 2023 11:20 1 мин. четене

Биткойн е една от най-горещите теми в света, ето защо – Робърт Кийосаки

Авторът на „Богат татко, беден татко“ Робърт Кийосаки каза, че най-горещите инвестиции на пазарите днес са Биткойн (BTC), както и благородните метали злато и сребро.

февруари 4, 2023 7:03 2 мин. четене

Биткойн: Ето какво стои зад възхода на BTC според Уили Ву

Анализаторът Уили Ву смята, че институциите могат да бъдат движещата сила зад неотдавнашното рали на Биткойн (BTC).

февруари 3, 2023 21:00 2 мин. четене

Какво ще стане с Биткойн ако таванът на дълга на САЩ не бъде вдигнат?

Вчерашната среща между Байдън и Маккарти на пресконференцията на Федерален комитет по операциите на открития пазар (FOMC) не доведе до споразумение за тавана на дълга в САЩ.

февруари 3, 2023 9:04 2 мин. четене