НАЧАЛО Биткойн

Може ли Биткойн да се конкурира с фиатната система? – Уили Ву

декември 29, 2022 20:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Може ли Биткойн да се конкурира с фиатната система? – Уили Ву

Известният анализатор Уили Ву прогнозира кога настоящият мечи пазар на Биткойн (BTC) може да се обърне в положителна посока.

Ву сподели пред своите последователи в Twitter, че според него мечият пазар на BTC ще бъде по-дълъг от този през 2018 г., но по-кратък от този през 2015 г.

Основният въпрос, който имам е колко дълга ще бъде зоната на натрупване на този цикъл. Съдейки по [всичко], тя по-скоро прилича на 2013 г. с колапса на Mt. Gox (Спомнете си, че там се търгуваха над 90% от всички BTC). Подозирам, че [зоната] ще бъде по-дълга от 2018 г., но по-кратка от 2015 г.

Той сподели графика, показваща разходите както на дългосрочните притежатели (LTHs), които са държали Биткойн поне 155 дни, така и на краткосрочните притежатели (STHs). На нея се вижда, че когато базата на разходите на STHs падне под базата на разходите на LTHs, това съвпада с дъното на пазара.

Анализаторът също така посочи някои от по-бичи настроените прогнози за Биткойн, които вярват, че BTC ще се покачи до $1 милион за токен, включително тази на Кати Ууд от ARK Invest. Той смята, че ако активът достигне стойността, която прогнозира Ууд, това може да срине системата на фиатните валути.

Цена на Биткойн от над, да речем, $1 милион за токен може да бъде много нестабилна. (ARK Invest, наред с други, прогнозират $1 милион за монета). При тези съответни капитализации BTC се превръща в истински конкурент на фиатните валути, като по този начин това е ценови диапазон, в който фиатни валути ще се сринат.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Най-печелившите криптовалути за 2022 г.


Ву каза също, че ралито на цената на Биткойн към $1 милион ще доведе до битка на правителствата, които ще се опитат да изтласкат BTC надолу, за да защитят доминантността на фиатните валути.

Налице е все по-голям мечи натиск върху BTC, тъй като той се приближава до пазарните лимити на фиатните валути, докато правителствата го потискат. Ако бариерата бъде преодоляна, BTC би получил бичи натиск и може да тръгне [нагоре чувствително].

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Сенатор иска да направи BTC законно платежно средство

Въпросният сенатор също така внесе подобен законопроект, който има за цел да превърне Биткойн в законно платежно средство през 2022 г., но той постигна успех.

януари 27, 2023 21:00 2 мин. четене

Биткойн може да стигне до $35,000 преди корекция – според икономист

Известния икономист Алекс Крюгер изрази бичи настроения по отношение на Биткойн (BTC), заявявайки, че актива може да направи масивно рали през 2023 г.

януари 27, 2023 19:00 2 мин. четене

Цените на криптовалутите днес: анализ, прогнози и какво ни подготвя крипто пазара в бъдеще

Какви са цените на криптовалутите днес? Нека видим как се движи пазара и какво ни очаква.

януари 27, 2023 18:30 5 мин. четене

Goldman Sachs: Биткойн e най-добре представящия се актив в света

Въпреки фалитите и спада на цените на повечето криптовалути, на които крипто сектора стана свидетел през 2022 г. банковият гигант Goldman Sachs класира Биткойн като най-добре представящия се актив в света през тази година.

януари 27, 2023 17:35 1 мин. четене