НАЧАЛО Биткойн

Милиардер инвеститор споделя защо държи Биткойн

октомври 11, 2022 14:21 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Милиардер инвеститор споделя защо държи Биткойн

Американският милиардер Пол Тюдор Джоунс и управител на хедж фонда Tudor Investment Corporation подчерта, че криптовалутите като Биткойн ще имат много по-висока стойност в бъдеще въпреки настоящата пазарна нестабилност в крипто пространството.

Джоунс заяви, че “винаги е притежавал Биткойн“. Според милиардерът във време, в което има твърде много пари нещо като крипто, по-конкретно Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), ще придобие стойност в някакъв момент.

Джоунс заяви, че не знае кога ще настъпи този ден, но че ще има стойност поради оскъдността и тази стойност ще бъде много по-голяма от сегашната.

Американецът също така подчерта, че ще има значителни последици, ако инфлацията не бъде укротена [под формата на фискални ограничения].

Съоснователят на Reflexivity Research – Уил Клементе сподели мнението си за изявлението на милиардера, като каза че “големите момчета разбират, че BTC е хедж за обезценяване.”

Клементе добави:

Разбира се, настоящите парични условия засега са в обратна посока. Просто заявявам, че сега на Биткойн се гледа като на индикатор за условията на ликвидност. Това е голям успех за легитимирането на този актив.

Криптоскептикът Питър Шиф обаче изненадващо се изказа критично за мнението на мениджъра на хедж фондове:


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн дава признаци на сила – какво да следим?


Пол Тюдор Джоунс току-що призна, че все още държи незначителна алокация в Биткойн. Това не е много убедително одобрение от първия голям основен инвеститор, който зае позиция. Моето предположение е, че Джоунс вече е прибрал печалбите от първоначалната си покупка и сега играе хазартно с парите.

 

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Цената на Биткойн падна до $23,000 в Австралия

Във вторник австралийското подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, отбеляза 20% разлика в цената на Биткойн в сравнение с други борси. Това показва, че клиентите са побързали да ликвидират позициите си.

май 31, 2023 14:00 2 мин. четене

Силната информираност за ценовото действие на Биткойн е това, което стимулира инвестициите според Avorak AI

Биткойн (BTC) се превърна в безспорен лидер в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите. Потенциалът на Биткойн за значителна възвръщаемост привлече значителен интерес както от страна на индивидуални, така и от институционални инвеститори.

май 31, 2023 12:06 3 мин. четене

Етериум срещу Биткойн: Анализатор оценява потенциала на алткойна да задмине BTC

Бенджамин Коуен, стратег по криптовалутите, споделя своите виждания за потенциалното представяне на Етериум (ETH) в сравнение с Биткойн (BTC) в бъдеще.

май 31, 2023 10:00 1 мин. четене

Цената на Биткойн може да направи корекция, както през 2019 г. според анализатор

Популярният крипто анализатор Бенджамин Коуен направи предпазливо изявление относно текущата ценова формация на Биткойн (BTC), като предположи, че има сходства с предишен случай през 2019 г., който доведе до корекция на пазара.

май 31, 2023 7:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.