НАЧАЛО Биткойн

Милиардер инвеститор споделя защо държи Биткойн

октомври 11, 2022 14:21 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Милиардер инвеститор споделя защо държи Биткойн

Американският милиардер Пол Тюдор Джоунс и управител на хедж фонда Tudor Investment Corporation подчерта, че криптовалутите като Биткойн ще имат много по-висока стойност в бъдеще въпреки настоящата пазарна нестабилност в крипто пространството.

Джоунс заяви, че „винаги е притежавал Биткойн„. Според милиардерът във време, в което има твърде много пари нещо като крипто, по-конкретно Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), ще придобие стойност в някакъв момент.

Джоунс заяви, че не знае кога ще настъпи този ден, но че ще има стойност поради оскъдността и тази стойност ще бъде много по-голяма от сегашната.

Американецът също така подчерта, че ще има значителни последици, ако инфлацията не бъде укротена [под формата на фискални ограничения].

Съоснователят на Reflexivity Research – Уил Клементе сподели мнението си за изявлението на милиардера, като каза че „големите момчета разбират, че BTC е хедж за обезценяване.“

Клементе добави:

Разбира се, настоящите парични условия засега са в обратна посока. Просто заявявам, че сега на Биткойн се гледа като на индикатор за условията на ликвидност. Това е голям успех за легитимирането на този актив.

Криптоскептикът Питър Шиф обаче изненадващо се изказа критично за мнението на мениджъра на хедж фондове:


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн дава признаци на сила – какво да следим?


Пол Тюдор Джоунс току-що призна, че все още държи незначителна алокация в Биткойн. Това не е много убедително одобрение от първия голям основен инвеститор, който зае позиция. Моето предположение е, че Джоунс вече е прибрал печалбите от първоначалната си покупка и сега играе хазартно с парите.

 

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Може да видим срив до $6,000

В последното си живо предаване, излъчено на 24 ноември, DecenTrader разкри прогноза за най-лошия сценарии пред Биткойн (BTC), а именно че все още има риск активът да падне под $7,000 в този мечи пазар.

ноември 26, 2022 20:39 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантската компания deVere Group Найджъл Грийн е оптимист, че мечият пазар на криптовалутите ще приключи след месеци.

ноември 26, 2022 15:19 1 мин. четене

Проучване на докторант от Харвард препоръчва Биткойн на централните банки

Докторант от пети курс в Харвард призова централните банки да използват Биткойн (BTC) в резервите си като хедж срещу риска от санкции.

ноември 25, 2022 18:48 1 мин. четене

Биткойн (BTC) ще се завърне по-силен от всякога, твърди Кати Ууд

Основателят и главен изпълнителен директор на инвестиционната компания ARK Invest все още вярва в прогнозата си, че до 2030 г. Биткойн (BTC) ще достигне седемцифрена стойност.

ноември 25, 2022 17:14 1 мин. четене