НАЧАЛО Биткойн

Милиардер инвеститор споделя защо държи Биткойн

11.10.2022 14:21 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Милиардер инвеститор споделя защо държи Биткойн

Американският милиардер Пол Тюдор Джоунс и управител на хедж фонда Tudor Investment Corporation подчерта, че криптовалутите като Биткойн ще имат много по-висока стойност в бъдеще въпреки настоящата пазарна нестабилност в крипто пространството.

Джоунс заяви, че “винаги е притежавал Биткойн“. Според милиардерът във време, в което има твърде много пари нещо като крипто, по-конкретно Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), ще придобие стойност в някакъв момент.

Джоунс заяви, че не знае кога ще настъпи този ден, но че ще има стойност поради оскъдността и тази стойност ще бъде много по-голяма от сегашната.

Американецът също така подчерта, че ще има значителни последици, ако инфлацията не бъде укротена [под формата на фискални ограничения].

Съоснователят на Reflexivity Research – Уил Клементе сподели мнението си за изявлението на милиардера, като каза че “големите момчета разбират, че BTC е хедж за обезценяване.”

Клементе добави:

Разбира се, настоящите парични условия засега са в обратна посока. Просто заявявам, че сега на Биткойн се гледа като на индикатор за условията на ликвидност. Това е голям успех за легитимирането на този актив.

Криптоскептикът Питър Шиф обаче изненадващо се изказа критично за мнението на мениджъра на хедж фондове:


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн дава признаци на сила – какво да следим?


Пол Тюдор Джоунс току-що призна, че все още държи незначителна алокация в Биткойн. Това не е много убедително одобрение от първия голям основен инвеститор, който зае позиция. Моето предположение е, че Джоунс вече е прибрал печалбите от първоначалната си покупка и сега играе хазартно с парите.

 

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Боец от UFC пожела да получи своя бонус в Биткойн

Ренато Мойкано, бразилският боец, постигна победа в битката си за UFC на 13 април и отправи нетрадиционно искане за бонуса си от $300,000: плащане в Биткойн (BTC).

14.04.2024 20:07 1 мин. четене

Масови разпродажби на крипто китовете преди спада на пазара

През последните 24 часа пазарът на криптовалути преживя значителни сътресения, като Етериум, Биткойн и различни алткойни се сблъскаха със значителна волатилност.

14.04.2024 10:00 2 мин. четене

Биткойн се срина за часове – нападението на Иран срещу Израел ли е причината?

Биткойн понесе тежък удар, като стойността му буквално се срине за часове в събота вечерта, повличайки със себе си целия крипто паазр.

14.04.2024 7:00 2 мин. четене

Рязък спад в цената на Биткойн – над $600 милиона бяха заличени от крипто пазарите за час

Крипто пазарът е на червено като цените на повечето активи претърпяха резки двуцифрени спадове в рамките на последния час.

13.04.2024 23:43 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.