НАЧАЛО Алткойни

Меме монета, която наскоро достигна исторически връх се готви за още печалби

06.06.2024 17:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме монета, която наскоро достигна исторически връх се готви за още печалби

Известен крипто анализатор предполага, че Floki (FLOKI), виден конкурент на Dogecoin (DOGE), е готов за значителен растеж.

Известен крипто трейдър Kaleo, сподели с последователите си в X (Twitter), че очаква пазарната капитализация на Floki да нарасне до поне $10 милиарда, надминавайки настоящата ѝ стойност над три пъти.

Eкспертът посочи образуването на модел „чаша и дръжка“ в ценовата графика на Floki, което е бичи технически сигнал, показващ възходящо движение.

Анализаторът прави паралели между сегашния ценови модел на Floki и този на друг популярен меме токен – Pepe (PEPE) – преди забележителния му възход.

Освен това Kaleo предполага, че връзката на Floki с BNB на Binance допринася за нейната динамика, особено когато BNB преживява възходяща тенденция.

Ако погледнем в краткосрочна перспектива, FLOKI прилича на PEPE преди неотдавнашния му скок. Той сподели следния сценарий: PEPE като бета инвестиция на ETH, а FLOKI като бета инвестиция на BNB.”

Floki, която в момента може да се похвали с пазарна капитализация от $3.1 милиарда, към момента на писане на статията се оценява на $0.000326, отбелязвайки нов исторически връх.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP категорично не е ценна книга според директора на Ripple

Главният изпълнителен директор на Ripple Брад Гарлингхаус наскоро направи публично изявление, което бе в отговор на съдебно решение на съдия в Калифорния, който отхвърли колективен иск, свързан с XRP.

22.06.2024 8:30 1 мин. четене

3 AI криптовалути, които може да са добра инвестиция според крипто експерт

Известният анализатор на криптовалути “Il Capo” привлече вниманието на пазара, като сподели бичите си прогнози за някои алткойни в Telegram групата си на фона на общия спад на пазара.

22.06.2024 7:30 1 мин. четене

Мениджърите на активи коригираха заявленията си за спот Етериум ETF

Няколко мениджъри на активи наскоро представиха промени в предложенията си за спот Етериум ETF пред Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC).

22.06.2024 6:00 2 мин. четене

XRP е една от най-шортваните криптовалути – какво трябва да знаем?

На фона на неотдавнашните сътресения на крипто пазара XRP Ledger, поддържан от Ripple Labs, е готов да възвърне бичия си импулс, според анализ на Santiment.

21.06.2024 23:48 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.