НАЧАЛО Алткойни

Меме криптовалута се изстреля с над 300% – ще продължи ли възхода?

26.01.2024 8:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Меме криптовалута се изстреля с над 300% – ще продължи ли възхода?

Крипто анализатор, познат като Bluntz, сподели своя оптимизъм относно меме монета, която поскъпна с над 300% за по-малко от три седмици.

Bluntz твърди, че меме монетата dogwifhat (WIF) е достигнала дъно под $0.10 и прогнозира, че ще се върне към цени над това ниво едва след приключването на настоящия пазарен цикъл.

Анализирайки WIF чрез еднодневна графика и използвайки теорията за вълните на Елиът в техническия си анализ, Bluntz твърди, че монетата понастоящем се намира във втората вълна на петвълнов модел, като потенциално може да достигне цена, надхвърляща $1.

Според теорията на Елиът основният ценови тренд на даден актив се движи в петвълнов модел, докато корективната вълна следва тривълнов модел.

За да се изпълни прогнозата на Bluntz, WIF трябва да отрази печалба от малко над 300% спрямо сегашната цена на монетата от $0.370.

Анализаторът обърна внимание и на платформата за смарт договори Solana (SOL), петата по големина криптовалута по пазарна капитализация.

Той предположи, че SOL може да се покачи над $150, което би означавало потенциална печалба от малко над 70% спрямо текущата и цена от $87.5.

Разглеждайки осемчасовата графика на SOL, Bluntz заяви, че монетата може да е завършила тривълнов низходящ модел.

Сега платформата се опитва да “тества и възстанови” зоната приблизително между $90 и $100, преди да възобнови възходящия тренд, който може да я изстреля над $150.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Топ 3 най-добре представили се криптовалути за изминалата седмица

Пейзажът на криптовалутите претърпя бурна активност миналата седмица, като Биткойн (BTC) открадна светлината на прожекторите, достигайки впечатляващ връх от $52,945.

26.02.2024 9:00 2 мин. четене

Защо трейдърите търгуват със Solana (SOL) и Arbitrum (ARB), но държат тази нова меме монета

Въпреки че Solana и Arbitrum попаднаха в заглавията на вестниците през последния месец, тяхната възвръщаемост беше изключително разнопосочна.

26.02.2024 8:14 3 мин. четене

Solana може да скочи с 340% – ето кога

Известен крипто анализатор предположи, че Solana (SOL), смятана за конкурент на Ethereum (ETH), е готова за значителен скок в стойността.

25.02.2024 20:00 2 мин. четене

Мрежата на Polygon продължава да се разраства – какво се случва с цената на MATIC?

Мрежата Polygon (MATIC) наскоро достигна значителен етап в броя на адресите си. Въпреки този скок, реагираха ли пропорционално обемът на транзакциите и MATIC?

25.02.2024 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.